Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις του Πογιέτ για το Nations League

Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις του Πογιέτ για το Nations League

Ο Γκουστάβο Πογιέτ πήρε στην αποστολή της εθνικής τον Δημήτρη Κουρμπέλη για τα παιχνίδια με Βόρεια Ιρλανδία (2/6), Κόσοβο (5/6 - 12/6) και Κύπρο (9/6)

5545631
Τις κλήσεις του για τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Ελλάδας για τα εκτός έδρας παιχνίδια με τη Βόρεια Ιρλανδία (2/6) και το Κόσοβο (5/6) και τα εντός με την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Nations League ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Ουρουγουανός προπονητής κάλεσε τον Δημήτρη Κουρμπέλη ο οποίος είχε παίξει για τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2020 ενώ επέλεξε και τον δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού, Γιάννη Κώτσιρα. Επίσης στις κλήσεις του είναι ο Γιάννης Παπανικολάου της Κυπελλούχου Πολωνίας Ράκοβ.

Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της εθνικής, τα φιλικά εναντίον Ρουμανίας και Μαυροβουνίου, εκτός έμειναν οι Λευτέρης Λύρατζης, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Χρήστος Κουρφαλίδης, Δημήτρης Πέλκας και Ευθύμης Κουλούρης. Επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γιώργος Αθανασιάδης, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Γούτας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιάννης Κώτσιρας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Λάζαρος Ρότα, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Τζαβέλλας

ΜΕΣΟΙ: Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Παπανικολάου, Μανώλης Σιώπης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Τάσος Δουβίκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιώργος Μασούρας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Οι προπονήσεις των διεθνών θα αρχίσουν τμηματικά και αναλόγως της διαθεσιμότητάς τους από την προσεχή Δευτέρα 23 Μαΐου και καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα είναι κλειστές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους φιλάθλους. Την Δευτέρα 30 Μαΐου θα ενσωματωθούν στην αποστολή όλοι οι ποδοσφαιριστές.


Ειδήσεις σήμερα:

Σε ετοιμότητα ο ΕΟΔΥ για την ευλογιά των πιθήκων - Πόσο επικίνδυνη είναι και ποια τα συμπτώματα

Ομόφωνα ένοχοι οι δύο δολοφόνοι της Τοπαλούδη - Σε κλάματα ξέσπασε ο πατέρας της

«Κόλαση» στο Ντονμπάς, γιγαντιαίο πακέτο βοήθειας στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης