Λάμπαρντ: «Λυπάμαι για τον Βιερά, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρξε πρόβλημα»

Λάμπαρντ: «Λυπάμαι για τον Βιερά, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρξε πρόβλημα»

Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Πάτρικ Βιέιρα, έλαβε την υποστήριξη του Φρανκ Λάμπαρντ, μετά το θερμό επεισόδιο που είχε ο τεχνικός των «αετών»

lampard_1
Η Έβερτον πανηγύρισε με δραματικό τρόπο τη νίκη-μαθηματική παραμονή στην Premier League, γυρίζοντας το ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γκούντισον Παρκ» και έστησαν κανονικό πάρτι στο χορτάρι!

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα ευτράπελα, καθώς ένας οπαδός της Έβερτον άρχισε να βιντεοσκοπεί τον Βιεϊρά και να τον προκαλεί συνεχώς, με τον κόουτς της Πάλας αρχικά να μην αντιδρά, αλλά κάποια στιγμή να χάνει εντελώς την ψυχραιμία του. Ο Φρανκ Λάμπαρντ από την πλευρά του θέλησε να υπερασπιστεί τον συνάδελφο του, λέγοντας πως ήταν δύσκολο για τον Βιερά να έρθει αντιμέτωπος με τους οπαδούς της Έβερτον.

«Λυπάμαι για τον Πάτρικ και δεν τον είδα στο τέλος λόγω της αντίδρασης. Ηρθε πρόσωπο με πρόσωπο με πολλούς υποστηρικτές μας, οπότε δεν είναι εύκολο. Αλλά δεν υπήρξε πρόβλημα από όσο ξέρω. Είναι καθαρή χαρά από τους οπαδούς μας που παραμείναμε στην κατηγορία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λάμπαρντ.

Από την πλευρά του, ο Πάτρικ Βιεϊρά δεν έκανε δηλώσεις σχετικά με το συμβάν, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχω να πω τίποτα γι' αυτό». Οπως επίσης Οι δύο σύλλογοι καθώς και η αγγλική ομοσπονδία δεν θέλησαν να σχολιάσουν αυτή τη χειρονομία, η οποία θα πρέπει να επανεξεταστεί από το Πειθαρχικό Όργανο. Ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας πάντως έχει λάβει την υποστήριξη αρκετών Άγγλων συμβούλων, οι οποίοι κρίνουν τον οπαδό ως αποκλειστικό υπεύθυνο.


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα βρέξει

Οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ στρέφονται εναντίον της κόρης του επειδή δεν τον υποστηρίζει δημόσια


Ευλογιά των πιθήκων: Ανησυχία για την εξάπλωσή της στη Γηραιά Ήπειρο - Τι προκαλεί και πώς κολλάει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης