Βεζένκοβ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Βεζένκοβ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Σάσα Βεζένκοβ σχολίασε την τελευταία φάση του ημιτελικού της Euroleague όπου βρέθηκε μπροστά στον Βασίλιε Μίτσιτς όταν ο Σέρβος γκαρντ ευστόχησε στο τρίποντο που έστειλε την Αναντολού Εφές στον τελικό

5603433
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του Final 4 μπροστά σε 12.000 οπαδούς του που βρέθηκαν στην Stark Arena και χειροκρότησαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά από την ήττα από την Αναντολού Εφές.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς ευστόχησε σε τρίποντο at the buzzer μπροστά στον Σάσα Βεζένκοβ που βρέθηκε να τον μαρκάρει μετά από τις αλλαγές στην άμυνα. Ακολούθως ο φοργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της NOVA:

Για την τελευταία φάση: «Όταν το σκεφτείς σου μένει μια πικρία. Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είχαμε πολλές επιλογές. Και η Εφές δεν είχε καλό βράδυ, φαινόταν ότι θα πάει στο τελευταίο σου. Πρέπει να δω το βίντεο. Να δω τι λάθος έκανα, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη».

Για τη συνέχεια: «Μένει η πικρία και το ότι κάναμε μία πολύ καλή σεζόν αλλά το χάσαμε με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες».

Για τον κόσμο: «Η πιο μεγάλη πικρία μας είναι ότι δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο που ταξίδεψε και γέμισε το γήπεδο. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πλέον υπάρχει το πρέπει».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Χουάν Κάρλος γυρίζει σήμερα στην Ισπανία έπειτα από 2 χρόνια που είναι αυτοεξόριστος στο Αμπού Ντάμπι

Δείτε την αντίδραση της δικηγόρου του Τζόνι Ντεπ όταν την ρωτούν αν έχει σχέση με τον ηθοποιό

Εκβίαζε ιερέα πως θα δημοσιεύσει φωτογραφίες του στο διαδίκτυο - Του «έφαγε» €20.000
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης