Σπανούλης: «Θέλω να πάρει την Euroleague ο Ολυμπιακός»

Σπανούλης: «Θέλω να πάρει την Euroleague ο Ολυμπιακός»

Ο Βασίλης Σπανούλης που έχει κατακτήσει 3 φορές την Euroleague με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό υποστήριξε από το Βελιγράδι ότι η ομάδα του Πειραιά είναι έτοιμη για το Final 4 και ευχήθηκε να κερδίσει το τρόπαιο

5473598
Στο πρώτο Final 4 στη μετά Σπανούλη εποχή θα αγωνιστεί την Πέμπτη (19:00, Εφές)στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός αλλά ο Lengend της Euroleague είναι στην πρωτεύουσα της Σερβίας και φυσικά υποστηρίζει την ομάδα του.

Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται στο Βελιγράδι για το τουρνουά Next Generation και μίλησε στη Nova για το Final 4 που αρχίζει αύριο με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Εφές της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο 

«Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, είμαι με τον Ολυμπιακό και θέλω να κερδίσει. Δεν είναι κλισέ ότι ο κάθε ένας έχει 25%. Ο πιο τυχερός και πιο συγκεντρωμένος θα πάρει το παιχνίδι. Είμαι με τον Ολυμπιακό, το ξέρουν όλοι αυτό, θέλω να πάρει το τρόπαιο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μέχρι τα πλέι οφ πρέπει να ανέβεις ένα επίπεδο. Μετά ανεβαίνεις άλλο ένα επίπεδο μέχρι το Final Four. Από τον ημιτελικό στον τελικό είναι οι top παίκτες. Αυτό το έχει ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να βγουν μπροστά τα παιδιά».

Κλείσιμο
Σχολίασε, μάλιστα και την δική του παρουσία στην κορυφαία τετράδα, αλλά και τον MVP του Ολυμπιακού φέτος: «Δεν θέλω να μιλάω για εμένα, τα παιδιά έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις. Τους εύχομαι να είναι συγκεντρωμένοι, για να κερδίσουμε τον ημιτελικό. Είναι πολλά παιδιά. Ο Σάσα ήταν εκπληκτικός, όπως και ο Σλούκας. Ο Παπανικολάου είναι πάντα βαρόμετρο. Ο Ουόκαπ και ο Φαλ έκαναν καλή δουλειά. Όλοι έχουν τον ρόλο τους».

Όσο για τις συμβουλές που θα δώσει:«Τις συμβουλές τις έχω δώσει ήδη, τις έχουν κρατήσει τα παιδιά. Τα παιδιά είναι έτοιμα, το απέδειξαν αυτό. Είναι ικανότατα».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Κλήθηκαν για κατάθεση οι δυο ψαράδες που είναι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 14χρονο από τα Σεπόλια

Ιστορική στιγμή: Φινλανδία και Σουηδία κατέθεσαν αίτημα ένταξης στο ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης