Ολυμπιακός: Έκλεισε συμφωνία για 3 χρόνια με την Cosmote TV

Ολυμπιακός: Έκλεισε συμφωνία για 3 χρόνια με την Cosmote TV

Η Cosmote ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επόμενα τρία χρόνια

5601664
Μετά από πολλά χρόνια στην NOVA ο Ολυμπιακός αλλάζει από το καλοκαίρι τηλεοπτική στέγη αφού όπως ανακοίνωσε η Cosmote απέκτησε τα τηλεοπτικά του δικαιώματα έως το 2025!

Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2022 έως το 2025 και περιλαμβάνει τη μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων για το Πρωτάθλημα της Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.

Θυμίζουμε στην Cosmote είναι ήδη ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ενώ εκεί ανήκουν οι: ΟΦΗ,  Βόλος, Ιωνικός, Λαμία και Παναιτωλικός. Η Λαμία θα παίξει μπαράζ παραμονής με την Βέροια. 


Η ανακοίνωση της Cosmote

«Ο Ολυμπιακός θα παίζει μπάλα αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV, έως το 2025. Η συμφωνία των δύο πλευρών θα ενεργοποιηθεί από τη σεζόν 2022-2023 και περιλαμβάνει τη μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων για το Πρωτάθλημα της Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.


Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, θα αναλάβει την κάλυψη των αγώνων των «Πειραιωτών» με πλούσια ρεπορτάζ, αλλά και ειδικές pre-game και post-game εκπομπές στο πλαίσιο σημαντικών αναμετρήσεων.

Οι αγώνες του Ολυμπιακού έρχονται να προστεθούν στο πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, που τη σεζόν 2022-23 περιλαμβάνει τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες εμπορικών ομάδων, την πλειονότητα των αγώνων του Πρωταθλήματος της Super League, μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Lega Serie A, Liga Portugal Bwin κ.α.), το κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) κ.α.».

Ειδήσεις σήμερα:

Κλήθηκαν για κατάθεση οι δυο ψαράδες που είναι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 14χρονο από τα Σεπόλια

Ιστορική στιγμή: Φινλανδία και Σουηδία κατέθεσαν αίτημα ένταξης στο ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης