Μπαπέ: Αντίστροφη μέτρηση για Ρεάλ, καμία επικοινωνία με την Παρί

Μπαπέ: Αντίστροφη μέτρηση για Ρεάλ, καμία επικοινωνία με την Παρί

Ο Κιλιάν Μπαπέ φέρεται να έχει επιστρέψει από το Κατάρ όπου βρέθηκε με την υπόλοιπη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν και δρομολογεί τις εξελίξεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ρεάλ Μαδρίτης

mbappe
Από το βράδυ της Δευτέρας ο Γάλλος σούπερ σταρ των Παριζιάνων είναι το κεντρικό πρόσωπο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ίσως μαζί και με τους... παίκτες της Άρσεναλ που κατάφεραν να χάσουν γι' ακόμα μια χρονιά την εξασφάλιση μιας θέσης για το Champions League.

Ο Μπαπέ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ρεάλ Μαδρίτης και όπως μεταφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα κάνει κάποιες τελικές κουβέντες με την οικογένειά του και τους εκπροσώπους του προκειμένου ενδεχομένως και εντός της τρέχουσας εβδομάδας ν' ανακοινώσει πως θα συνεχίσει στην Ρεάλ.

Στην Παρί δεν έχουν καμία ενημέρωση ούτε κάποια επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος και φυσικά θα αποτελέσει μια από τις καλύτερες μεταγραφές στα χρονικά του ποδοσφαίρου, με δεδομένο πως οι «μερένγκες» δεν θα πληρώσουν τίποτα για να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης