Ραζόν Ρόντο: Τράβηξε όπλο και απείλησε να σκοτώσει τη μητέρα των παιδιών του

Ραζόν Ρόντο: Τράβηξε όπλο και απείλησε να σκοτώσει τη μητέρα των παιδιών του

 H 36χρονη Άσλεϊ Μπάτσελορ υπέβαλε αίτηση έκτακτης προστασίας στο Λούιβιλ την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας προστασία τόσο για εκείνη, όσο για τον γιο της και την κόρη της - O 36χρονος  πλέι μέικερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν έχει μπει στη λίστα των υπόπτων για κάποιο έγκλημα και ως εκ τούτου δεν έχει συλληφθεί

ροντον
Ο Ραζόν Ρόντο φέρεται να... τράβηξε όπλο σε έντονο καυγά με τη μητέρα των παιδιών, την οποία και απείλησε να σκοτώσει. Σύμφωνα με το ΤΜΖ ο έμπειρος πλέι μέικερ και δύο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ, απείλησε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του!

Συγκεκριμένα η 36χρονη Άσλεϊ Μπάτσελορ υπέβαλε αίτηση έκτακτης προστασίας στο Λούιβιλ την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας προστασία τόσο για εκείνη, όσο για τον γιο της και την κόρη της! Ο λόγος έχει να κάνει με την απειλή του Ραζόν Ρόντο να την δολοφονήσει μπροστά στα παιδιά της! Τα πάντα έγιναν στις 11 Μαΐου όταν -όπως κατήγγειλε η ίδια- ζήτησε από τον γιο της να ξεχωρίσει τα άπλυτα την ώρα που έπαιζε βιντεοπαιχνίδια με τον Ρόντο. Στην καταγγελία της, ισχυρίστηκε ότι ο σταρ του ΝΒΑ εξοργίστηκε και έσπασε την κονσόλα παιχνιδιών!

Ashley_Bachelor


Και να 'ταν μόνο αυτό; Συνέχισε την καταστροφική της συμπεριφορά σπάζοντας τα πάντα! Από ένα φλιτζάνι τσαγιού μέχρι τα εξωτερικά φώτα και τους κάδους απορριμμάτων. Η ίδια προσπάθησε να «αποκλιμακώσει» την κατάσταση, αλλά ο Ρόντο φέρεται να της είπε «είσαι νεκρή». Στη συνέχεια έφυγε προσωρινά από το σπίτι και σύμφωνα με την Άσλεϊ Μπάτσελορ επέστρεψε περίπου 15 λεπτά αργότερα και άρχισε να χτυπά το παράθυρο με το όπλο του. Οταν τον είδε με το όπλο του ζήτησε να σταματήσει γιατί την τρόμαζε, αλλά ο Ρόντο όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε αλλά άρχισε να φωνάζει λέγοντας «φέρε μου τον γιο μου»!

Όπως αναφέρει στη συνέχεια το ΤΜΖ η μητέρα των παιδιών φοβήθηκε για τη ζωή της και έφερε τον γιο τους αλλά δίσταζε να τον δώσει. Ο Ρόντο εκείνη τη στιγμή άρχισε να φωνάζει και να ρωτάει γιατί φοβόταν τον μπαμπά του. Η Άσλεϊ Μπάτσελορ είπε επίσης ότι ο γιος τους ήταν φοβερά αναστατωμένος, αλλά δεν ήθελε να παρέμβει γιατί φοβόταν μην την πυροβολήσει! Τελικά εκείνοι που τον ηρέμησαν και τον υποχρέωσαν να φύγει ήταν οι γονείς του Ρόντο.

Κλείσιμο
Η μητέρα των παιδιών λέει ότι φοβάται για την ασφάλεια της ίδιας και των παιδιών της, γράφοντας τα ακόλουθα στην έκτακτη εντολή προστασίας:

«Φοβάμαι πολύ για την ασφάλειά μου και για την ασφάλεια των παιδιών μου. Ο Ραζόν έχει ιστορικό εκρηκτικής συμπεριφοράς. Χτυπάει σωματικά τον γιο μας και τον αποκαλεί με ονόματα όπως 'χέ...η' και τον κατηγορεί ότι συμπεριφέρεται σαν 'σκύλα'. Ο Ραζόν επιτίθεται λεκτικά στην κόρη μας. Της αποκαλεί τα ονόματά της όπως "σκύλα και d...ead". Ο Ραζόν έχει απειλήσει πολλές φορές τη ζωή μου έχει κάνει πολλές απειλές για τη ζωή μου και ότι θα με πυροβολήσει».

Το ρεπορτάζ κλείνει αναφέροντας ότι ο Ρόντο δεν έχει μπει στη λίστα των υπόπτων για κάποιο έγκλημα και ως εκ τούτου δεν έχει συλληφθεί.


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας: Αδιανόητη η σκληρότητα του Αναγνωστόπουλου, έβαλε πάνω στη νεκρή μάνα το παιδί

«Λάθος με εκτεταμένες επιπτώσεις» το σχέδιο της Σουηδίας και της Φινλανδίας να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, λέει η Μόσχα

«Ο Μάκης ήταν ένα δυνατό παιδί, δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει», λέει ο προπονητής του 13χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης