Παρίσι: Τα βρήκαν σε όλα Ρεάλ και Εμπαπέ - Μένουν μόνο οι υπογραφές

Παρίσι: Τα βρήκαν σε όλα Ρεάλ και Εμπαπέ - Μένουν μόνο οι υπογραφές

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Γάλλος επιθετικός ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τους οικονομικούς όρους της μεταγραφής του και πλέον απομένει η υπογραφή των συμβολαίων

kilian_mpape_xr
Το σίριαλ Εμπαπέ φαίνεται ότι οδεύει προς το οριστικό φινάλε του με τα κορυφαία διεθνή ΜΜΕ να αναφέρουν το ένα μετά το άλλο την οριστική συμφωνία του Γάλλου επιθετικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις αναφορές τους γίνεται λόγος για συμφωνία των δύο πλευρών στους όρους του συμβολαίου του (ο Εμπαπέ ήθελε μεγαλύτερο ποσοστό για τα εμπορικά δικαιώματα) χωρίς όμως να έχουν πέσει και οι υπογραφές κι αυτό το γεγονός αφήνει μια μικρή χαραμάδα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Υπενθυμίζουμε ότι η Παρί στην απέλπιδα προσπάθεια της να πείσει τον Εμπαπέ να μείνει στο Παρίσι του προσέφερε 50 εκατ. το χρόνο για διετές συμβόλαιο (40 του δίνει η Ρεάλ), 100 εκατ. πριμ υπογραφής και το 100% των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης της εικόνας του (το 50% δίνει η Ρεάλ).

Το «The Athletic» έδωσε πρώτο την σχετική είδηση για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αύριο Τρίτη (17/5) αναμένεται να γίνει η καθοριστική συνάντηση όπου θα υπογραφούν και τα συμβόλαια επικυρώνοντας την κορυφαία μεταγραφή της φετινής σεζόν.


Ειδήσεις σήμερα:

Εντολή Μπάιντεν για την επιστροφή του αμερικανικού στρατού στη Σομαλία

Η λέξη που αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο

Οι σκανδιναβικές χώρες δίνουν «εγγυήσεις ασφαλείας» σε Σουηδία και Φινλανδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης