Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πυγμαχίας οι Παπαδάτου, Τσάνη

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πυγμαχίας οι Παπαδάτου, Τσάνη

Την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της γράφει  η ελληνική Πυγμαχία - Για πρώτη φορά στα χρονικά η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει δύο θέσεις στα προημιτελικά ενός Παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Box1
Πιο συγκεκριμένα η Ολγα Παπαδάτου και η Μαρινέλλα Τσάνη πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις στην Κωνσταντινούπολη έχουν φτάσει έως τα προημιτελικά της διοργάνωσης και χρειάζονται μόλις μία νίκη για να εξασφαλίσουν μία θέση στο βάθρο!

Η Παπαδάτου που αγωνίζεται στην κατηγορία των 63κ. με μεγαλειώδη εμφάνιση νίκησε με ομόφωνη απόφαση την πρωταθλήτρια Ευρώπης Οζερ Γκιζέμ (Τουρκία) και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Σήμερα (Δευτέρα 16/5) θα αντιμετωπίσει την Ιμανέ Κελίφ (Αλγερία) με στόχο την είσοδο στα ημιτελικά!

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Μαρινέλλα Τσάνη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στα 60κ. και ήταν πραγματικά ασταμάτητη.

Στον πρώτο της αγώνα επικράτησε με 3-2 της Ράντι από το Μεξικό. Στη φάση των «16» κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ράουλ από το Νεπάλ. Η Τσάνη ήταν ασταμάτητη και επικράτησε με 5-0!

Σήμερα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Αλέσια Μεσιάνο με στόχο την είσοδο στα ημιτελικά και την εξασφάλιση ενός μεταλλίου.

Ειδήσεις σήμερα

Η Μίλα Γιόβοβιτς ξεσπά σε ομιλία της κατά της «καταναγκαστικής κυοφορίας»

Σήμερα η πρότασή της εισαγγελέως για τον Αναγνωστόπουλο και η απόφαση του δικαστηρίου

Νέο Σώμα: Τον Ιούνιο έτοιμη η Δικαστική Αστυνομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης