Αραούχο: «Χίλια συγγνώμη, ήρθε η ώρα να σηκωθούμε»

Αραούχο: «Χίλια συγγνώμη, ήρθε η ώρα να σηκωθούμε»

Με μήνυμα στα social media, ο Σέρχιο Αραούχο ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ μετά από την ήττα από τον Άρη που οδήγησε εκτός Ευρώπης την Ένωση

5529745
Ο Σέρχιο Αραούχο  θέλησε να απολογηθεί για την καταστροφική ήττα από τον Άρη και την αγωνιστική αποτυχία της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Με δημόσιο του μήνυμα τόνισε ότι πρέπει να σηκωθούν και να επιστρέψουν ενώ δεν ξέχασε και τους οπαδούς του Άρη.

Το μήνυμα του Αραούχο

«Γεια σας αγαπητοί οπαδοί της ΑΕΚ. Ήθελα να ζητήσω ξανά συγγνώμη που δεν σταθήκαμε στο ύψος της κατάστασης όλη τη χρονιά, ξέρω ότι θα είστε πολύ θυμωμένοι αν δεν ήσασταν τότε δεν θα ήσασταν οπαδοί της ομάδας, και δεν φταίνε μόνο ένας ή δύο παίκτες για την κατάσταση, φταίνε όλοι και εγώ πρώτος.




Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και του χρόνου θα προσπαθήσουμε ξανά μαζί σας, ευχαριστώ πολύ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε κάθε στιγμή και δεν μας εγκαταλείπετε ποτέ. Χίλια συγγνώμη για αυτή την κατάσταση…

Ευχαριστώ τον κόσμο και τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο που μου έδωσαν για το γκολ για τον Άλκη, για το καλωσόρισμα και για την αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα και στο χθεσινό παιχνίδι, τον σεβασμό μου απέναντί ​​μου, ελπίζω αυτά τα πράγματα να μας ενώσουν τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους και ας είμαστε απλώς αντίπαλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μια μεγάλη αγκαλιά».

Ειδήσεις σήμερα

Μόσχα: Θα απαντήσουμε εάν το ΝΑΤΟ φέρει πυρηνικά στην Φινλανδία

Νέα εποχή για Φινλανδία και Σουηδία - Ένα βήμα πριν την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Δικαστήριο Aνθρωπίνων Δικαιωμάτων: Το Δημόσιο οφείλει να καταβάλει αποζημίωση για ενδοοικογενειακή βία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης