Βράβευση και αποθέωση για τον Αραούχο πριν το Αρης-ΑΕΚ

Βράβευση και αποθέωση για τον Αραούχο πριν το Αρης-ΑΕΚ

Ο φορ της Ενωσης τιμήθηκε από το σωματείο «Εις το όνομα του Αλκη» για τα όσα έκανε μετά τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού

5596972
Την αποθέωση από τους φίλους του Αρη γνώρισε σήμερα (14/5) ο Σέρχιο Αραούχο, καθώς ο φορ της ΑΕΚ βραβεύτηκε από το σωματείο «Εις το όνομα του Αλκη», το οποίο και δημιουργήθηκε μετά τη στυγνή δολοφονία του Αλκη Καμπανού.

Ο Αργεντινός φορ είχε ξεχωρίσει για την κίνησή του να σχηματίσει το γράμμα «Α» μόλις έβαλε γκολ πριν από μερικούς μήνες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο αναδείχθηκε ως κορυφαίο της 21ης αγωνιστικής. Μάλιστα ο Αργεντινός φορ ζήτησε τότε να γραφτεί το όνομα του Αλκη στο βραβείο του, ενώ και κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης όπου σκόραρε μερικές ημέρες ξανά, αφιέρωσε το τέρμα του στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού.

Λόγω των παραπάνω γνώρισε την καθολική αποδοχή από την «οικογένεια» του Αρη και συν τις άλλοις παρότι σήμερα δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί ακολούθησε την αποστολή της Ενωσης και άφησε μία φανέλα στον τόπο του εγκλήματος. Το σωματείο τον βράβευσε και η εξέδρα τον αποθέωσε.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ. Θέλω να επαναλάβω ότι η αντιπαλότητα πρέπει να είναι μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Πάνω απ' όλα να είμαστε άνθρωποι. Στο σημερινό παιχνίδι, η εξέδρα είναι πάρα πολύ σημαντική για τις δύο ομάδες. Ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος. Αν σκοράρω σε αυτό το γήπεδο, δεν θα πανηγυρίσω από σεβασμό», δήλωσε ο Αραούχο κατά τη βράβευση του.

Μάλιστα στο βραβείο του υπάρχει γραμμένη η έκφραση «Σέρχιο, κατά τη διάρκεια ενός παθιασμένου αγώνα μέσα σε μόνο ένα δευτερόλεπτο η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και η στάση σου έλαμψαν. Εχεις την ειλικρινή μας εκτίμηση, είσαι ένα παράδειγμα απ’ αυτά που θέλουμε να βλέπουμε στο ποδόσφαιρο και στη ζωή».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης