Τότεναμ - Άρσεναλ 3-0: Ο Κέιν «καθάρισε» το ντέρμπι και έφερε τους Σπερς στο -1 από το Champions League

Τότεναμ - Άρσεναλ 3-0: Ο Κέιν «καθάρισε» το ντέρμπι και έφερε τους Σπερς στο -1 από το Champions League

Η Τότεναμ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώτο σκόρερ στα ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου, Χάρι Κέιν, επικράτησε με 3-0 της Άρσεναλ και μείωσε την απόσταση της από τους τέταρτους «Κανονιέρηδες» στον έναν βαθμό, δυο αγωνιστικές πριν το «φινάλε»

Στιγμιοτυπο_2022-05-13__1_43_23_πμ
Η Άρσεναλ ήθελε το «διπλό» στην έδρα της Τότεναμ για να «κλειδώσει» την επιστροφή της στο Champions League μετά από έξι χρόνια, όμως η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μετέτρεψε το ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου σε... περίπατος, καθώς επικράτησε με 3-0 και «έσπασε» το νικηφόρο σερί τέσσαρων αγωνιστικών των «Κανονιέρηδων». Μείωσαν τη διαφορά από την τετράδα στον βαθμό (66-65) οι «Σπερς» δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της Premier League.

Η Τόεναμ βρήκε το τρίτο της γκολ σχεδόν με τη σένρα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 47' ο Σισενιόν έδωσε τη μπάλα στον Κέιν μέσα στην περιοχή, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας έπαξε με πλάτη τον Γκάμπριελ, ο Βραζιλιάνος στόπερ στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στον Σον, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Ράμσντεϊλ και έκανε το 3-0. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Κόντε κοντρόλαραν τον ρυθμό και το 3-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα τη λήξης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjy1phirv8gx)


Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Χόλντιγκ, Γκάμπριελ (76' Ταβάρες), Σέντρικ, Τσάκα, Ελνένι, Σακά, Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι (64' Σμιθ Ρόου), Ενκέτια (73' Λακαζέτ)

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Γιορίς, Έμερσον, Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις (82' Ront;on), Σισενιόν, Μπεντακούρμ Χόιμπιεργκ, Κουλουσέβσκι (72' Λούκας), Σον (72' Μπέργκβαϊν), Κέιν


Πηγή: Gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμιος τρόμος για μια «μεγάλη ύφεση»: Bουτιά στις αγορές, τριγμοί στην ΕΕ και «γκρίζες ζώνες» στις κυρώσεις


Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το θέατρο διάρκειας 10 ωρών της απολογίας του - Γιατί η έδρα τον «ξετίναξε» με ερωτήσεις


Κυριάκος Μητσοτάκης: Καθαρές θέσεις για τη γεωπολιτική θέση της χώρας και τις σχέσεις με ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης