Super League Interwetten: Όγδοη στροφή και η «μάχη» για την Ευρώπη κορυφώνεται

Super League Interwetten: Όγδοη στροφή και η «μάχη» για την Ευρώπη κορυφώνεται

Τρεις αγωνιστικές απομένουν στα play offs της Super League Interwetten με την αγωνία για την ευρωπαϊκή έξοδο να μεγαλώνει. Ο Άρης φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι αιωνίων, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα

aris_paok_0
Όγδοη αγωνιστική στα play offs της Super Legaue Interwetten και η μεγάλη «μάχη» για την 3η θέση που οδηγεί σίγουρα στην Ευρώπη «φουντώνει» για τα καλά. Μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, ο Παναθηναϊκός είναι τρίτος με 55 βαθμούς, με την ΑΕΚ να πιάνει τον Άρη στην 4η θέση με 53, ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή υπερτερεί στην ισοβαθμία και ενώ ακολουθεί το μεταξύ τους παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (14/5).

ΠΑΟΚ - Άρης

Η αρχή γίνεται στο ντέρμπι της Τούμπας (18:30) εκεί όπου ο δεύτερος ΠΑΟΚ μετά από εννιά σερί ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις κοντράρεται με τον Άρη που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και «καίγεται» για βαθμούς για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή. Στην τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ο Καντουρί ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ οι Αουγκούστο και Μπίσεσβαρ ακολούθησαν ατομικό στο γήπεδο, με τους Βιεϊρίνια και Κρέσπο να κάνουν θεραπεία και τρέξιμο. Μένει να διαπιστωθεί αν στην αποστολή θα βρίσκονται οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς, Καντουρί που απουσίαζαν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο στρατόπεδο του Άρη ο Χερμάν Μπούργος αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες. Παρότι έβγαλε μέρος του ομαδικού προγράμματος, ο Σάσα δεν έφτασε σε ικανοποιητικά επίπεδα ετοιμότητας κι έτσι δεν μπήκε καν στην αποστολή. Για τον Γκάνεα, οι πιθανότητες επιστροφής ήταν ελάχιστες καθώς ο Ρουμάνος αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο το οποίο προσπαθεί να διαχειριστεί με θεραπείες. Μάλιστα, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του και στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ντιαγέ υπέστη θλάση και δεν υπολογίζεται για το σύνολο των παιχνιδιών που ολοκληρώνουν το πρωτάθλημα, όπως και ο Μπεναλουάν αλλά και ο Κριστιάν Λόπεθ. Εκτός αποστολής είναι και οι Χαΐροβιτς, Ντένις οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ματίγια, Σούντγκρεν, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης και Ασλανίδης.
iturbe


ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Κλείσιμο
Στις 19:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό και ο αγώνας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει τον χαρακτήρα του... τελικού των τελικών για την Ένωση στην προσπάθεια κατάληψης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Οι Ηπειρώτες αποδεικνύονται ζόρικος αντίπαλος για όλους ενώ προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στα play offs με 1-0 επί του ΠΑΟΚ.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην ΑΕΚ έχει τις γνωστές απουσίες με Αραούχο, Γέβτιτς, Βράνιες και Σιμόες να μην υπολογίζονται ούτε και σε αυτή την αναμέτρηση. Οι επιλογές βέβαια είναι μετρημένες καθώς διάφοροι παίκτες παρότι καλούνται στην αποστολή δεν συμμετέχουν στο rotation, ούτε έρχονται από τον πάγκο στην εξέλιξη των αναμετρήσεων. Στην 20αδα της Ένωσης βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Με πολλές απουσίες ταξίδεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Αθήνα, με τον Ηρακλή Μεταξά να παίρνει 18 παίκτες στην αποστολή. Οι Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα και Ποζνάνσκι είναι τραυματίες, ενώ ο Κόντε δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Στην αποστολή του ΠΑΣ μπήκαν οι Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Στάνκο, Σιόντης, Κύρκος, Ρίζος, Λιάσος, Μπρένερ, Σνάιντερ, Λώλης, Μίνα, Περέα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci14ny965ey1)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Στις 21:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο παραδοσιακό ντέρμπι των αιωνίων. Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο πήγαν με αρκετές αλλαγές στο Βικελίδης αλλά έφυγαν με το διπλό από την έδρα του Άρη, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στην 3η θέση με τη λευκή ισοπαλία από την οποία έφυγε από το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, σε σχέση με τον αγώνα εναντίον του Άρη, βλέπει να επιστρέφουν οι Λαλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Βατσλίκ. Ο Σισέ επανέρχεται για πρώτη φορά μετά τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός έμειναν ξανά οι Μπα, Φορτούνης, Μανωλάς και Ονιεκούρου. Ο Μαρτίνς πήρε για δεύτερο διαδοχικό ματς στην αποστολή τους Μπαγκαλιάνη και Ανδρούτσο. Η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Κανέ, Ροντρίγκες, Αραμπί, Τικίνιο.

Στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ξανά στη διάθεσή του τον Γκατσίνοβιτς, ενώ τελικά και ο Βέλεθ δεν κατάφερε να προλάβει. Αντίθετα ο Χουάνκαρ προπονήθηκε και μπήκε στην αποστολή. Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjct0cbot61l)

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

ΠΑΟΚ - Άρης (18:30) NovaSports Prime
ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) CosmoteSport 1
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (21:00) NovaSports Prime

Η βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 79
2.ΠΑΟΚ 60
3.Παναθηναϊκός 55
4.Αρης 53
5.ΑΕΚ 53
6.ΠΑΣ Γιάννινα 46

ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

ΝΔ: Ο Μητσοτάκης στην Πολιτική Επιτροπή και το κόμμα «ζεσταίνεται»

Οι ΗΠΑ περιμένουν ρωσική επίθεση στην Υπερδνειστερία και η Ευρώπη ενεργειακό σοκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης