Tennis Future Stars: 48 παιδιά στα βήματα των Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Tennis Future Stars: 48 παιδιά στα βήματα των Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Οι 48 καλύτεροι νεαροί αθλητές τένις ηλικίας κάτω των 12 ετών από όλο τον κόσμο αγωνίζονται στην διοργάνωση IMG Future Stars U-12 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΙ Club

Tennis_tatoi2
Μια ξεχωριστή γιορτή διαδραματίζεται αυτές τις ημέρες όπου οι 48 καλύτεροι νεαροί αθλητές τένις από όλο τον κόσμο αγωνίζονται στην διοργάνωση IMG Future Stars U-12 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΙ Club.

24 αγόρια και 24 κορίτσια κάτω των 12 ετών απ’όλο τον κόσμο που ονειρεύονται να έχουν την σταδιοδρομία του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη προσφέρουν εδώ και λίγα 24ωρα και μέχρι την 1η Μαϊου σπουδαίο θέαμα. Μεταξύ αυτών και τα τρια πολλά υποσχόμενα ελληνόπουλα, Αλέξανδρος Αυγέρης, Ραφαήλ Παγώνης και Λυδία Παναγιωτίδου.
Διοργάνωση IMG Future Stars U-12 στο ΤΑΤΟΙ Club

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά οι θεατές, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι θεατές απόλαυσαν τους Κάρλο Αλκαράθ και Χούμπερτ Χούρκατς σε έναν συναρπαστικό αγώνα επίδειξης στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του TATOI Club.

Κλείσιμο
Οι δυο από τους κορυφαίους αθλητές του ανδρικού Tour, διασταύρωσαν τα ξίφη τους μπροστά σε περίπου 1000 φίλους του τένις, που βρέθηκαν στο Τατόι και παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα του 18χρονου Ισπανού, με τον 25χρονο Πολωνό.
Διοργάνωση IMG Future Stars U-12 στο ΤΑΤΟΙ Club 2

Χθες η Λυδία Παναγιωτίδου σημείωσε την πρώτη νίκη της στο IMG Futures Stars επικρατώντας της 11χρονης Σουηδής Γκρέις Μπερνστάιν με 6-4, 6-0 διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για την πρωτιά στον 7ο όμιλο. Ο 12χρονος Αλέξανδρος Αυγέρης ηττήθηκε από τον 12χρονο Σουηδό Έρικ Τεν με 6-2, 6-4.

IMG_8295
IMG_8300
IMG_8303
IMG_8312

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει και ο 6ος όμιλος στον οποίον συμμετέχει ο Ραφαήλ Παγώνης, με τον 10χρονο Έλληνα πρωταθλητή να αντιμετωπίζει τον 11χρονο Ισπανό Ραφαέλ Ντομενέκ Γκαρσία στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου και το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Την Τρίτη ο Παγώνης επικράτησε με 6-0, 6-0 του Αυστραλού Ζακ Ρομέο Ρουπ.

Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ειδήσεις σήμερα:

Το δράμα του Ρονάλντο: Τα έκανε όλα, τα έζησε όλα, αλλά τον λύγισε ο θάνατος του νεογέννητου γιου του

Μύκονος: Ζητάνε από εργαζομένους 26.000 ευρώ τη σεζόν για μια γκαρσονιέρα

Lockdown στη Σαγκάη: Τρεις Έλληνες ειδικοί αναλύουν τα πρωτοφανή μέτρα και το «κακό σενάριο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης