Κριστιάνο Ρονάλντο: Η μητέρα του 14χρονου που του έσπασε το κινητό τον κατακεραυνώνει - «Ποια συγγνώμη;»

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η μητέρα του 14χρονου που του έσπασε το κινητό τον κατακεραυνώνει - «Ποια συγγνώμη;»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για την κίνησή του να σπάσει το κινητό ενός νεαρού οπαδού της Έβερτον, αλλά η μητέρα του 14χρονου κατακεραύνωσε τον Πορτογάλο σταρ σε συνέντευξή της στην «Telegraph»

1ronaldo-kinito-arthro
Στη δυσκολία του να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου μετά από μία ήττα απέδωσε την ανόητη κίνησή του να σπάσει ένα κινητό ενός νεαρού οπαδού των «ζαχαρωτών» ο πολύπειρος και σχεδόν 38χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θέλησε να απολογηθεί για το συμβάν μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Την ώρα που βρίσκεται εν εξελίξει έρευνα της Αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ για το συμβάν, ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ως ένδειξη ευ αγωνίζεσθαι και αθλητικού πνεύματος», αποδεχόμενος το τι έχει συμβεί ενώ φυσικά υπάρχουν ντοκουμέντα που τον δείχνουν να συμπεριφέρεται εποιεικώς απαράδεκτα.

Το περιστατικό μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ» με σκορ 1-0 από την Έβερτον.

Ωστόσο η κίνησή του αυτή εκνεύρισε την Σάρα Κέλι, μητέρα του 14χρονου Τζέικομπ Χάρντινγκ, όπως δήλωσε η ίδια σε αποκλειστική συνέντευξή της στην «Telegraph».

Κλείσιμο
«Η συγγνώμη, ή η έλλειψη της συγγνώμης, με εκνεύρισε ακόμη περισσότερο. Σκέφτηκα πόσο αγενές είναι να λες σε όλους ότι έχεις ζητήσει συγγνώμη ενώ δεν το έχεις κάνει. Εντάξει, πρέπει να το ποστάρει στα social media, αλλά θα έπρεπε να απολογηθεί και στο παιδί μου. Είχε αρκετές ώρες για να το συλλογιστεί. Έπρεπε να βρει τα στοιχεία μας, να το κάνει ιδιωτικά, να μιλούσε μαζί μας και μετά να το έκανε γνωστό. Θα ήμουν χαρούμενη μ' αυτό.

Υπάρχει πολύς κόσμος με υψωμένα κινητά. Ο Τζέικομπ ήταν στην δικιά του πραγματικότητα. Ενώ έβγαινε από το γήπεδο ο Τζέικομπ μου είπε ότι θα βγάλει βίντεο τον Ρονάλντο που έχει χτυπήσει και εγώ ήμουν σε φάση, εντάξει. Δεν πέρασε κάτι από το μυαλό μου. Δεν κοιτούσε καν τον Ρονάλντο. Κοιτούσε τι είχε κάνει στο πόδι του και δεν κατάλαβε τι συνέβη μέχρι που το κινητό έπεσε κάτω. Μπορείτε να καταλάβετε το σοκ στο πρόσωπο του Τζέικομπ. Με κοίταξε και ήταν σε φάση, Θεέ μου, μόλις συνέβη αυτό.

Αυτή ήταν η αντίδραση. Ο Ρονάλντο ήξερε ότι θα βρίσκονται παιδιά εκεί. Τους έδινε το χέρι πριν από τον αγώνα και στο τέλος το πράγμα ήταν πολύ διαφορετικό γιατί είχαν χάσει. Λοιπόν, αυτό είναι το παιχνίδι, έτσι δεν είναι; Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα.

Αν σου έκανε κάτι τέτοιο κάποιος στον δρόμο, κατά πάσα πιθανότητα θα τον συλλάμβαναν και θα τον περνούσαν από ανάκριση. Ο Ρονάλντο είναι κι αυτός πατέρας και είμαι σίγουρος ότι αν ήταν κανένας νορμάλ άνθρωπος ο οποίος είχε πάρει το παιδί του στο γήπεδο Σάββατο απόγευμα και συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν αναστατωμένος και σοκαρισμένος επίσης».

Νωρίτερα η μητέρα είχε αναφέρει ότι πρήστηκε το χέρι του παιδιού της, ενώ ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στα social media...

paidi_kristiano


Το ποστάρισμα του Ρονάλντο και το «μαμά δεν θέλω να τον ξαναδώ»

Με το που κυκλοφόρησαν τα βίντεο και ξεκίνησε το... δικαστήριο από χρήστες των social media, ο Ρονάλντο απολογήθηκε μέσω του λογαρισμού του στο Instagram και κάλεσε τον νεαρό οπαδό στο «Ολντ Τράφορντ».

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε», είπε.




«Παρόλα αυτά, πρέπει πάντα να σεβόμαστε, να είμαστε υπομονετικοί και να δίνουμε το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν το παιχνίδι. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ως ένδειξη ευ αγωνίζεσθαι και αθλητικού πνεύματος».

Από την πλευρά της, η Σάρα Κέλι συμπλήρωσε:

«Ανακοίνωσε αυτό που ανακοίνωσε. Σοκαρίστηκα που δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση η Γιουνάιτεντ να του ζητήσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, να γίνει κάτι πιο εγκάρδιο, από το να βγει να πει ο Ρονάλντο ότι ο οπαδός μπορεί να έρθει να με βρει. Για μένα αυτό είναι πάρα πολύ αγενές. Γιατί θα έπρεπε εμείς, οι οπαδοί της Έβερτον, να πάμε να δούμε τη Γιουνάιετεντ; Πάει και γράφει "αυτός ο οπαδός". Δεν ξεκαθαρίζει αν είναι οπαδός της Γιουνάιτεντ ή της Έβερτον. Κατά τη γνώμη μου είναι μια πάρα πολύ απλή συγγνώμη.

Ήταν η πρώτη μας φορά στο γήπεδο μαζί. Ο Τζέικομπ είναι παθιασμένος με την Έβερτον και το ποδόσφαιρο. Είναι το πάθος του. Και γίνεται αυτό και το παιχνίδι, η νίκη, η εμπειρία χάνουν τη λάμψη τους. Δεν σκέφτομαι καν το πώς περάσαμε μαζί την ημέρα και όλο τον ωραίο χρόνο πριν το περιστατικό. Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα τελευταία πέντε δευτερόλεπτα. Μας το χάλασε τελείως, είναι σοκαριστικό.

Για τον Τζέικομπ είναι πιο δύσκολο το να εκφραστεί και χρειάζεται περισσότερες ημέρες για να καταλάβει τι συνέβη. Με τον αυτισμό του είναι δύσκολο να επεξεργαστεί κάποια πράγματα. Ο τρόπος που προσπαθεί να το διαχειριστεί είναι τύπου, "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ρονάλντο το έκανε αυτό, μου άρεσε στ' αλήθεια πάρα πολύ ως παίκτης". Δεν υποστηρίζει τη Γιουνάιτεντ αλλά ο Ρονάλντο είναι σταρ. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης που τα παιδιά τον έχουν για είδωλο. Έχουμε δει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι, είναι σπουδαίος παίκτης. Αλλά το βράδυ του Σαββάτου δεν κοιμήθηκε κανείς από τους δυο μας.

Ήταν να πάμε στο πάρκο την Κυριακή και ο Τζέικομπ μου είπε, "Δεν θέλω να το κάνω σήμερα μαμά". Ελπίζω μόνο να μην του μείνει βάρος. Εύχομαι να είναι μόνο η ψυχολογική εξάντληση από το Σάββατο. Πιστεύω ότι τον έχει ταρακουνήσει αρκετά όλο αυτό αλλά δεν το δείχνει πολύ ακόμα. Είμαι σίγουρη ότι θα το κάνει, θα το περάσει με τον τρόπο του.

Τον ρώτησα άμα θέλει να αποδεχθεί την πρόσκληση και να πάει. Του είπα, "Θέλεις; Ο Ρονάλντο είπε ότι μπορούμε να πάμε στη Γιουνάιτεντ". Μου είπε, "Όχι μαμά, δεν θέλω να τον ξαναδώ ποτέ". Αναστατώθηκα γιατί ο Ρονάλντο ήταν ένας από τους λόγους που ήθελε να πάμε στο παιχνίδι».

Απομένει να φανεί το ποια τροπή θα πάρουν τα πράγματα, με τη  Γιουνάιτεντ  να έχει γνωστοποιήσει το απόγευμα του Σαββάτου ότι εξετάζει το περιστατικό, κάτι που έκανε και η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε επαφή και με τις δύο ομάδες και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Έτσι, δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος άσος να κληθεί να απολογηθεί και στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης