Super League 1, Βόλος - Λαμία 3-0: Την άφησε στις σκοτούρες της - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Βόλος - Λαμία 3-0: Την άφησε στις σκοτούρες της - Δείτε τα γκολ

H Λαμία καίγονταν για τους βαθμούς της νίκης, αλλά τελικά... κάηκε στο Πανθεσσαλικό - Με τα γκολ των Μπαρτόλο, Ροσέρο και Φεράρι ο Βόλος επικράτησε με 3-0, με τους Φθιωτούς να παραμένουν σε θέση μπαράζ στη Super League 1 δίνοντας ελπίδα και στον Απόλλωνα

5562532
Την πρώτη του νίκη στα play outs πήρε σήμερα (9/4) ο Βόλος, καθώς επικράτησε 3-0 της Λαμίας, αποτέλεσμα που διατήρησε την αντίπαλό του χαμηλά στην κατάταξη. Σε ένα όμορφο ματς, όπου εκτός των τριών γκολ που είδαμε είχε και ισάριθμα δοκάρια (2-1 το επιμέρους σκορ).

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj5sumg22qi1)


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Αλχο, Λογαρά, Σιελή, Φεράρι στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπαριέντος, Μεταξά στον άξονα, τους Μπαρτόλο,Κορέα στα άκρα και τον Φερνάντες πίσω από το «9άρι» Φαν Βέερτ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj5s8mau8irt)


Κλείσιμο
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Σαράνοφ κάτω από τα γκολπόστ, τους Λούκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλο στα στόπερ, τον Σιμόν στη δεξιά πλευρά, τον Ανχελ στην αριστερή, τους Τζανδάρη, Μπεχαράνο, Νούνιες στον άξονα και τους Μανούσο, Καραμάνο επιθετικό δίδυμο.


Ο Βόλος την κατοχή, δοκάρι ο Φερνάντες
Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα όχι μόνο επειδή δεν είχε σκορ αλλά επειδή κύλησε «μονόπατα» και σε αργό τέμπο. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν μπάλα και το ματς παίζονταν ως επί το πλείστον στο μισό των φιλοξενουμένων, οι οποίοι όμως με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν φάσεις.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj5smye9if55)


Οι Τζανετόπουλος, Αντέτζο που συνήθως έπεφταν πάνω στον Φαν Βέερτ, κυρίως ο πρώτος, πήραν άριστα στο μαρκάρισμα του Ολλανδού φορ που «φάνηκε» μόνο σε μία περίπτωση που απείλησε με ένα σουτ που πέρασε άουτ, ενώ οι δυο τους plus τον Λούκας που τους πλαισίωνε στα στόπερ «καθάρισαν» όλες τις παράλληλες και τα γεμίσματα που επιχείρησαν οι παίκτες του Βόλου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj5sq2vifp0p)


Εκ των οποίων ο Φερνάντες ήταν ο πιο δραστήριος του γηπέδου και μάλιστα ο Ισπανός ήταν ο μόνος που έφτασε κοντά στο γκολ, όταν στο 11΄εκτέλεσε όμορφα/έξυπνα ένα φάουλ από πλάγια θέση αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από τη συμβολή των δοκαριών του Σαράνοφ. Ο «ομόλογός» του Παπαδόπουλος πέρασε... απαρατήρητος, αφού μεταξύ άλλων η Λαμία δεν έκανε τελική στο πρώτο ημίχρονο (πέντε ο Βόλος).

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj5sgtu7q6zd)


«Ανέβηκε» ο Σιμόν, απείλησε η Λαμία
Το δεύτερο μισό ξεκίνησε χωρίς εκατέρωθεν αλλαγές αλλά με εντελώς διαφορετική εικόνα. Η Λαμία πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων απόρροια κυρίως της καλής εικόνας του Σιμόν από τα δεξιά καθώς ο Ισπανός μπακ ανέβαινε και δημιουργούσε ρήγματα.

Στο 49' έβγαλε με τον Μανούσο την πρώτη της τελική της στο παιχνίδι και στο 53' «άγγιξε» το γκολ όταν μετά από κούρσα του ακραίου της οπισθοφύλακα οι γηπεδούχοι δεν απομάκρυναν, η μπάλα έμεινε «ζωντανή» στα καρέ τους και στρώθηκε στον Σιμόν που σούταρε αλλά αποκρούστηκε από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj5sgttyf0mh)


Τα επόμενα λεπτά συνεχίστηκαν σε ανάλογο τέμπο, οι φιλοξενούμενοι επισκέπτονταν τα αντίπαλα καρέ, κέρδιζαν στατικές φάσεις, είχαν 1-2 σουτ με καλές προϋποθέσεις και έδειχνε να ελέγχει το ματς.

Πανέμορφο γκολ από τον Μπαρτόλο και δοκάρι με τον Φαν Βέερτ σε μόλις 88 δευτερόλεπτα
Μέχρι όμως που φτάσαμε στο 72', οπότε και άλλαξαν τα δεδομένα. Ο Βόλος άπλωσε τότε πολύ όμορφα το παιχνίδι του, ο Αλχο από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Μπαρτόλο με πανέμορφο βον πλανέ άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ένα όμορφο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση και μάλιστα μόλις 88 δευτερόλεπτα μετά (73') «φλέρταραν» με το 2-0, όταν ο Φαν Βέερτ μετά από κάθετη ανάπτυξή τους πάτησε περιοχή, απέφυγε και τον Σαράνοφ από πλάγια θέση αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σέρβου γκολκίπερ.

4-4-2 η Λαμία, αλλά δεν απείλησε

Υπό αυτές τις συνθήκες μπήκαμε στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, όπου η Λαμία δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγει όλη μπροστά. Από το 77' μέχρι το 80' έκανε τέσσερις αλλαγές και «γύρισε» τη διάταξή της από 3-5-2 σε 4-4-2, ενώ κάπου εκεί για τους γηπεδούχους πέρασε στο ματς και ο Ριένστρα που έπαιξε για πρώτη φορά στη σεζόν καθώς στην προετοιμασία είχε υποστεί ρήξη χιαστού.

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να φανούν απειλητικοί αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς η μόνη περίπτωση που έβαλαν από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε δύσκολα στον Παπαδόπουλο ήταν σε ένα γύρισμα του Σιμόν μετά από λάθος του Κορέα, όπου οι Βέλλιος, Μανουσάκης δεν κατάφεραν να μπουν στην πορεία της μπάλας. Δηλαδή δεν ήταν καν τελική.

Δύο γκολ και ισάριθμες «καθαρές» φάσεις ο Βόλος από το 83' ως το φινάλε

Αντίθετα λόγω του «φουλ επίθεση» που έπαιζαν πλέον άφηναν κενούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι γηπεδούχοι.

Οι Ροσέρο και Κορέα έφτασαν στο 83' και το 90' κοντά στο γκολ (οι Βύντρα και Σαράνοφ αντίστοιχα επενέβησαν σωτήρια) και τελικά ο πρώτος διπλασίασε στο 90'+1' τα τέρματα της ομάδας του όταν ο Πουρίτα τον βρήκε αφύλαχτο σε θέση φορ και εκείνος πλάσαρε εύστοχα. Μάλιστα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Βόλος έβγαλε τέσσερις παίκτες στο τρανζίσιον και ο Φεράρι που ανέβηκε όλη την πλευρά «έγραψε» το τελικό 3-0 υπέρ του.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:


Ο Ζελένσκι περιμένει «σθεναρή» παγκόσμια αντίδραση στην επίθεση στο Κραματόρσκ - Τι υποσχέθηκε για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ

Άνοιξε ο τάφος της Τζωρτζίνας για να ανακτηθεί το τάμπλετ - Τρισάγιο για τα τρία κοριτσάκια

Η «μυστική» κόρη του Πούτιν έβαλε ενοικιαστήριο στο πολυτελές ρετιρέ της στην Αγία Πετρούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης