Super League Interwetten: Απόλλων Σμύρνης και Λαμία ψάχνουν βαθμούς σωτηρίας μακριά από την έδρα τους

Super League Interwetten: Απόλλων Σμύρνης και Λαμία ψάχνουν βαθμούς σωτηρίας μακριά από την έδρα τους

Ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ, ενώ η προτελευταία Λαμία στον Βόλο για την 3η αγωνιστική των play outs της Super League Interwetten

super_league_playout
Η 3η αγωνιστική των play outs διεξάγεται το Σάββατο (9/4) και το ενδιαφέρον παραμένει στην ουρά, όπου ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης παίζει πλέον τα... ρέστα του κάθε αγωνιστική προσπαθώντας να πιάσει την προτελευταία Λαμία. Ο Απόλλων κοντράρεται εκτός έδρας με τον ΟΦΗ και η Λαμία αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός και Παναιτωλικός - Ατρόμητος τα άλλα παιχνίδια.

Βόλος - Λαμία

Η αρχή γίνεται στις 16:00 με τον Βόλο να υποδέχεται τη Λαμία. Η ομάδα της Μαγνησίας είναι βαθμολογικά αδιάφορη και θέλει να τελειώσει αξιοπρεπώς τη σεζόν, ενώ η Λαμία «καίγεται» σε κάθε ματς για βαθμούς, μετά και την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική.

Στον Βόλο ο Κώστας Μπράτσος καλωσορίζει στην αποστολή μετά από 8,5 μήνες τον Ριένστρα που επέστρεψε από τη ρήξη χιαστών που υπέστη το καλοκαίρι. Εκτός τέθηκαν οι τραυματίες Κότνικ, Ρομέρο, Τσοκάνης αλλά και οι Νίνης, Σοάρες, Ορός. Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Πουρίτα, Ρινέρ, Γκιουλέν, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Λογαράς, Φερράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος, Φερνάντες, Μεταξάς, Μπαρτόλο, Κορέα, Ροσέρο, Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ.

Για τη Λαμία ο Τζανλούκα Φέστα έχει προβλήματα να διαχειριστεί καθώς ο Ελευθεριάδης παραμένει νοκ άουτ, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Αραμπούλι, Μπανγκουρά. Παράλληλα εκτός πλάνων παραμένουν οι Σκόνδρας, Μαζουλουξής, Τσούκαλος, Νινούα και η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Λούκας, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Βέλλιος, Μανουσάκης.

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης

Μόνο για το γόητρο της 7ης θέσης αγωνίζεται ο ΟΦΗ, ο οποίος στις 18:15 φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης που παίζει για τις τελευταίες του ελπίδες για παραμονή, οι οποίες διατηρήθηκαν μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, τη στιγμή που ο ΟΦΗ την περασμένη εβδομάδα πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία.

Ο Νίκος Νιόπλιας στον ΟΦΗ δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίας Σελίμοβιτς και Ντουρμισάι καθώς και τους Βάτερμαν, Σηφάκη, Καστάνιος, Κοροβέση και Λυμπεράκη. Οι Επασί, Μπαλογιάννης και Ντε Γκούζμαν επανέρχονται. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 21 ποδοσφαιριστές: Επασί, Σωτηρίου, Μανδάς, Ουές, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης Μπαλογιάννης, Νέιρα, Μπουζούκης, Τοράλ, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Λάμπρου, φαν Ντάινεν, Καμάου, Τσιλιανίδης, Φελίπε. Αρκετές απουσίες για τον Μπάμπη Τεννέ στον Απόλλωνα. Εκτός έμειναν οι Παπαγεωργίου, Τσιλούλης, Γιαννιώτας, Σίγκνεβιτς για λόγους τακτικής ενώ ορισμένοι αντιμετωπίζουν και προβλήματα τραυματισμών, όπως και ο Παμλίδης. Η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αποτελείται από τους Κότσαρη, Σορκάν, Ντεντάκη, Λισγάρα, Αλβες, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Ρόγκνε, Βιτλή, Κραγιόπουλο, Κάστρο, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Φατιόν, Φερνάντες, Εμπακόγκου, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός

Κλείσιμο
Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί στις 19:30 τον Ιωνικό. Οι Αρκάδες προέρχονται από τη λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο, στοχεύοντας απλά στην 7η θέση για το γόητρο στη διαδικασία των play outs, ενώ οι Νικαιώτες δεν αγχώνονται βαθμολογικά μετά και το ισόπαλο 2-2 με τον Βόλο.

Ο Μίλαν Ράσταβατς για τον Αστέρα Τρίπολης δεν ανακοίνωσε αποστολή και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους διαθέσιμους παίκτες εκτός του Ενέκο Καπίγια. Ένα μόνο πρόβλημα και για τον Δημήτρη Σπανό στον Ιωνικό με τον Πλατέλλα να απουσιάζει. Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Βίντμαρ, Τσιριγώτης, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Μύγας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Ρομαό, Κάνιας, Λένις, Γκοτσούλιας, Κιάκος, Πογοσιάν, Ματσούκας, Μαχαίρας, Μάντζης, Τουράμ, Καμπράλ.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Δύο ήττες μετράει στα play outs ο Παναιτωλικός, ο οποίος φυσικά δεν ανησυχεί βαθμολογικά, αλλά θέλει να δώσει απαντήσεις μετά τα αρνητικά αποτελέσματα με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης υποδεχόμενος τον Ατρόμητο στις 20:30. Οι Περιστεριώτες τσίμπησαν τον βαθμό στη λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και διατήρησαν την απόσταση ασφαλείας από την προτελευταία Λαμία.

Στον Παναιτωλικό ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Λιάβα να επιστρέφει στην αποστολή μετά από 15 μήνες, διάστημα κατά το οποίο ταλαιπωρήθηκε από σοβαρότατους τραυματισμούς. Εκτός για διάφορους λόγους έμειναν οι Μαλής, Τσιγγάρας, Χουχούμης, Λάρσον. Ροντρίγκες, Παρδαλός και η αποστολή τους είναι η εξής: Αποστολάκης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Νταγκό, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Μπακαδήμας, Λιάβας, Ανέστης.

Αρκετές απουσίες για τον Κρις Κόλμαν στον Ατρόμητο καθώς οι Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Ροτάριου παραμένουν νοκ άουτ λόγο τραυματισμού, ο Αλιμπεκ είναι τιμωρημένος και ο Σπιριντόνοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση. Λόγω αυτών μετά από πολύ καιρό ο Κόλμαν πήρε τον Μπεντινέλι, ενώ αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει ο Νάτσος. Η αποστολή του είναι η εξής: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης, Νάτσος, Ντένιτς, Ναμπί, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Κλωναρίδης, Νταβιώτης, Κουλούρης, Τζαβίδας.

Η βαθμολογία

7.ΟΦΗ 40
8.Αστέρας Τρίπολης 39
9.Παναιτωλικός 32
10.Βόλος 31
11.Ιωνικός 30
12.Ατρόμητος 27
13.Λαμία 21
14.Απόλλων Σμύρνης 16

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Ενισχύει τις δυνάμεις της τη Ρωσία με στόχο Ντονμπάς και Οδησσό - Όπλα ζητά ο Ζελένσκι

Νότια Κορέα: Ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια τα κρούσματα, έσπασαν το φράγμα των 19.000 οι θάνατοι

Καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη σήμερα - Χαλάει από αύριο στα βόρεια και δυτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης