Η ΠΑΕ Άρης έδωσε το όνομα «Άλκης Καμπανός» στη θύρα επισήμων του «Κλ. Βικελίδης»

Η ΠΑΕ Άρης έδωσε το όνομα «Άλκης Καμπανός» στη θύρα επισήμων του «Κλ. Βικελίδης»

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε η ονοματοδοσία της θύρας των επισήμων του «Κλ. Βικελίδης» η οποία πλέον ονομάζεται «Αλκης Καμπανός» τιμώντας έτσι τη μνήμη του 19χρονου αδικοχαμένου φίλου του Άρη

kampanos_ss_2
Πρόκειται για μια σπουδαία ενέργεια από την ΠΑΕ Άρης η οποία έχει σαν στόχο να τιμήσει τη μνήμη του 19χρονου φίλου της ομάδας.

Η ονοματοδοσία έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (3/4) παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών, Σταύρου Καλαφατη και φυσικά μελών της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη αλλά και φιλάθλων του Άρη.



Νωρίτερα, οι κ.κ. Καλαφάτης, Καρυπίδης συζήτησαν με τα μέλη της οικογένειας του Άλκη Καμπανού τονίζοντας ότι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν είναι να φροντίσουν με τις ενέργειές τους να τιμήσουν αλλά και να διατηρήσουν ζωντανή τη μνήμη του 19χρονου φιλάθλους.

«Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό που κάνετε για τη μνήμη του Άλκη», είπαν τα μέλη της οικογένειας του 19χρονου για να ακολουθήσουν το τελετουργικό όπου ο θείος του δολοφονηθέντα φίλου του Άρη τράβηξε το κορδόνι για να αναδειχθεί η επιγραφή. Πλέον η Θύρα των επισήμων στο «Κλ. Βικελίδης» ονομάζεται «Θύρα Άλκης Καμπανός».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα: Κορυφή του παγόβουνου η δολοφονία της Τζωρτζίνας

Πρίγκιπας Άντριου: Αντιμέτωπος με νέο σκάνδαλο - Τουρκάλα εκατομμυριούχος κατέθεσε 750.000 λίρες «δώρο» στην πριγκίπισσα Βεατρίκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εφεδρείες για όσο διαρκεί η κρίση ακρίβειας - Σχέδιο στέγης για νέους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης