Super League 1, Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 0-0: Η «Χ»αρά πήγε στο Περιστέρι!

Super League 1, Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 0-0: Η «Χ»αρά πήγε στο Περιστέρι!

Ο Ατρόμητος... τσίμπησε έναν πολύτιμο βαθμο στην Τρίπολη, στο 0-0 κόντρα στον Αστέρα και σε συνδυασμό με την ήττα της Λαμίας, πατάει ακόμη καλύτερα όσο αφορά την υπόθεση παραμονή στη Super League 1 - Κόκκινη στο 86' ο Άλιμπεκ για τους Περιστεριώτες

5517177
Πολύτιμη ισοπαλία με 0-0 για τον Ατρόμητο εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο ομάδες είχαν διαφορετική αρχική προσέγγιση στον αγώνα σε σχέση με τον σχηματισμό τους. Ο γηπεδούχος Αστέρας ξεκίνησε με 4-2-3-1 με Σίτο, Ριέρα και Ρεγκίς πίσω από τον φορ Μπενίτο.

Από την άλλη ο Ατρόμητος ξεκίνησε με 4-3-3 και Ναμπί, Κουλούρη και Μουνίθ μπροστά. Αυτοί οι τρεις ήταν η γραμμή κρούσης του.

Καλύτερος ο Αστέρας αλλά απείλησε και ο Ατρόμητος
Στο πιο μεγάλο διάστημα του α' μέρους ο Αστέρας είχε πιο καλή εικόνα. Και ο Ατρόμητος όμως απείλησε την αντίπαλη εστία. Στο 9' υπήρξε τρομερή κίνηση και σουτάρα Σίτο από μακριά που αποκρούστηκε δύσκολα. Ένα λεπτό μετά ο Γιαννιώτης έκανε νέα επέμβαση πάνω στον Μπενίτο.

Στο 17' ο Ναμπί είχε μία φοβερή έμπνευση Ναμπί και πήγε να... κρεμάσει τον Τσιφτσή που έβγαλε το σουτ. Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να απειλήσουν και στη συνέχεια. Ο Αστέρας έγινε ξανά επικίνδυνος κυρίως με Σίτο και Μπενίτο αλλά το α' μέρος έληξε στο 0-0.

Δοκάρι ο Αστέρας, αποβολή ο Ατρόμητος αλλά και πάλι όλα στο μηδέν
Κλείσιμο
Στο 52ο λεπτό ο Αστέρας είχε δοκάρι με κεφαλιά του Ατιένζα. Στη συνέχεια κόπηκε σουτ του Μπενίτο. Στο 58' ο Α. Ριέρα είχε χαμένο τετ α τετ ενώ στο 69' είχε χαμένο τετ α τετ ο Μπενίτο και μετά ο Ριέρα ένα σουτ ψηλά έξω. Στο 84' ο Σίτο είχε ένα σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα και στη συνέχεια στο 85' ο Άλιμπεκ χτύπησε εκτός φάσης τον Μπενίτο και αποβλήθηκε. Το 0-0 δεν άλλαξε πάντως έως το τέλος του αγώνα και ενώ μαζί με τον έξτρα χρόνο παίχθηκαν 8 λεπτά μετά την κόκκινη του Άλιμπεκ.

MVP: Ο Γιαννιώτης. Κομβικές οι επεμβάσεις του σε τετ α τετ όπως των Ριέρα και Μπενίτο στο ματς. Είχε 5 αποκρούσεις και 10 επεμβάσεις στο ματς.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Σίτο. Καλό και γεμάτο ματς με πολλή δουλειά σε δημιουργικό σκέλος και με φάσεις / ευκαιρίες που είχε.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Άλιμπεκ. Μόνο και μόνο για την κόκκινη κάρτα του που θα μπορούσε να είχε στοιχίσει.

Η ΓΚΑΦΑ: Την έκανε ο Άλιμπεκ με την αποβολή του που έφερε σε δύσκολη κατάσταση την ομάδα του.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Σωστή η αποβολή του Άλιμπεκ και γενικά η διαιτησία δεν είχε τρομερά προβλήματα. Ίσως να ελέγχεται για το χτύπημα για παράβαση / πέναλτι του Χατζηισαϊα στην περιοχή του Ατρόμητου.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Αστέρας γενικά ήταν πιο καλός από τον αντίπαλό του. Παρόλα αυτά ο Ατρόμητος έχοντας έναν πολύ καλό Γιαννιώτη και μία καλή διαχείριση σε κάποια σημεία του αγώνα πήρε το πολύτιμο 0-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τασουλής, Ατιένζα, Αντζουλάς, Καρμόνα (65' Ρ. Γκαρσία), Σάνταφε (66' Κανελλόπουλος), Βαλιέντε (90' Μπαράλες), Σίτο, Ρεγκίς (65' Τιλίκα), Α. Ριέρα και Μπενίτο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Καστελάνο, Κιβρακίδης, Χατζησαϊας (46' Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Σάλομον, Χαρίσης (89' Καρτάλης), Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (77' Άλιμπεκ), Ναμπί (89' Ντέντιτς) και Κουλούρης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το θέατρο της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - «Φως στο τούνελ»: Ανατριχιαστικό μήνυμα on air, «Νικολούλη ψόφα!»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αυτή είναι η δεύτερη ουσία που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα - Δείτε την τοξικολογική εξέταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης