Ο Μπέκαμ θέλει «πακέτο» στην Ίντερ Μαϊάμι τους Μέσι, Σουάρες, Μπουσκέτς και Άλμπα
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη έκπληξη το 2023, αποκτώντας στην ομάδα του, την Ίντερ Μαϊάμι, τους Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες, Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα
Πριν από τέσσερα χρόνια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ίδρυσε την Ίντερ Μαϊάμι. Από τότε, ο στόχος του πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα με παίκτες με μεγάλο ποδοσφαιρικό παρελθόν, όπως οι με τους Κίραν Γκιμπς, Μπλαιζ Ματουϊντί και Γκονζάλο Ιγουαΐν.
Αυτή τη φορά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοιμάζει μια νέα βόμβα για το 2023, όταν θα έχει ήδη ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ Μαϊάμι ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση τεσσάρων μεγάλων αστέρων του ποδοσφαίρου.
Ο λόγος για τους Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες, Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα. Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 στο Παρίσι, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόωρη αποχώρηση του από τη Γαλλία, αν ο ίδιος πιέσει για κάτι τέτοιο. Από την άλλη ο Λουίς Σουάρες ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Ατλέτικο το προσεχές καλοκαίρι, ενώ το 2023 και το 2024 λήγουν τα συμβόλαια των Μπουσκέτς και Άλμπα με την Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood, να επιλέξεις το efood market, να κάνεις τα ψώνια σου και σε πολύ λίγο η παραγγελία θα είναι σε εσένα
Οι βιολογικές, vegan και σπιτικές γκρανόλες χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη ενός μικρού εργαστηρίου στον Άλιμο δίνουν στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη όλη τη μέρα και κερδίζουν τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι το πραγματικά διαφορετικό για την καθημερινότητά τους.
Σε έναν κόσμο γεμάτο υπερδυνάμεις και ήρωες το να είσαι ο εαυτός σου είναι το πιο επαναστατικό, όπως ανακαλύπτουμε στη σειρά “Extraorindary” από το Disney+, διαθέσιμο και στο Vodafone TV