Ρατσιστική επίθεση, επεισόδια και διακοπή στο Λίβανος - Συρία - Δείτε βίντεο

Ρατσιστική επίθεση, επεισόδια και διακοπή στο Λίβανος - Συρία - Δείτε βίντεο

Οι οπαδοί του Λιβάνου επιτέθηκαν στους Σύρους με μπουκάλια και ρατσιστικά συνθήματα, με το παιχνίδι τους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να διακόπτεται προσωρινά

λιβα
Τεταμένο ήταν το κλίμα στην αναμέτρηση του Λιβάνου με τη Συρία στη Σιδώνα για την 9η αγωνιστική του πρώτου ομίλου των προκριμαρτικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Πριν το ματς υπήρξε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς, ενώ το παιχνίδι οδηγήθηκε σε μισάωρη διακοπή στο 78ο λεπτό.



Οι βαθμολογικά αδιάφοροι Σύροι προηγήθηκαν με 3-0 από το 44' στην έδρα των Λιβανέζων και «γκρέμισαν» τα ονείρα τους για την τρίτη θέση, η οποία θα τους οδηγούσε στα μπαράζ, καθώς με μια αγωνιστική να απομένει είναι στο -3 από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τους Άραβες να έχουν ματς λιγότερο και αν κερδίσουν σήμερα (24/3, 19:00) τους ουραγούς Ιρακινούς θα «κλειδώσουν» τρίτη θέση πίσω από τη Νότια Κορέα και το Ιράν που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στο Κατάρ.

Κλείσιμο
Οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν με μπουκάλια, κομμάτια γυαλιού και διάφορα αντικείμενα στους Σύρους ποδοσφαιριστές, ενώ τους προσέβαλαν με ρατσιστικά συνθήματα και ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι στο 78'. Το ματς συνεχίστηκε μετά από περίπου μισάωρη διακοπή και το 0-3 έμεινε μέχρι τέλους.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ «απαντούν» στις πυρηνικές απειλές του Πούτιν με την... «Ομάδα Τίγρης»

O Μπόρις Τζόνσον γελούσε και... έκανε γκριμάτσες ενώ υπουργός μιλούσε για τα δεινά των Ουκρανών!

Η Ελλάδα δεσμευμένη στην προσπάθεια να ανακουφιστούν τα δεινά των κατοίκων της Μαριούπολης, λέει ο Δένδιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης