Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε το γούρι του

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε το γούρι του

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε το γούρι του αλλά και τι ακριβώς κάνει πριν από τους αγώνες μεταλλίου - Μίλησε και για τον επόμενο μεγάλο του στόχο 

5541979
Μετά από το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Μίλτος Τεντόγλου την Παρασκευή (18/3) κατέκτησε το χρυσό και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο αγώνισμα του μήκους.

Ο 24χρονος άλτης από τα Γρεβενά είναι ο μεγάλος σταρ στο αγώνισμα του και όπως είναι φυσικό έχει τα γούρια του και τις προλήψεις του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cin7oehru6qh)


«Πριν τους αγώνες δεν βγαίνω από το δωμάτιο, που αρέσει να κάθομαι μόνος μου. Όταν είναι αγώνας μεταλλίου, δε θέλω να έχω επικοινωνία με τίποτα και με κανέναν», θα πει αρχικά ο Τεντόγλου στο segas.gr και θα αποκαλύψει και το γούρι του: «Γούρι έχω ένα βραχιόλι που φοράω στο πόδι κι έχει και καμπανάκια και τα ακούω.

Την προηγούμενη ημέρα του αγώνα συνήθως κάνουμε την τόνωση μας με τον προπονητή μου και μετά απλά σκέφτομαι τον αγώνα μου, σκέφτομαι τα άλματα μου, αλλά και αυτά του Πεντρόσο. Μπορεί να κάτσω μισή ώρα και να δω τα άλματά του 100 φορές, τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχει τέλεια τεχνική».

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε και για τον επόμενο στόχο του: «Στον προχθεσινό τελικό κανονικά μετά το δεύτερο άλμα που ήταν 8,55 μ., ο Πομάσκι θα μου έλεγε σταμάτα. Δεν υπήρχε κάποιος να κάνει 8,60 μέτρα για να με νικήσει. Του είπα πάμε για ρεκόρ Ευρώπης τώρα, τρελάθηκε αυτός, μου είπε πάμε, πάμε.

Πάντα βρίσκω κίνητρο για να συνεχίζω. Τώρα ο στόχος ήταν να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ και να κατακτήσω το χρυσό. Στον ανοιχτό θα κυνηγήσω δύο μετάλλια και το πανελλήνιο ρεκόρ. Το ρεκόρ ανδρών γράφει ακόμη Τσάτουμας. Πρέπει να το πάρω. Αν βρω καλές συνθήκες πιστεύω θα καταφέρω να κάνω φέτος το ρεκόρ του Λούη».


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέα επικίνδυνη τροπή με «χορό» πυραύλων – Ο Ζελένσκι προειδοποιεί τη Ρωσία με απώλειες

Πόλεμος στην Ουκρανία - ΗΠΑ: Βάζουν δύσκολα διλήμματα, όσο η Τουρκία «παίζει» με τη Ρωσία

Καιρός: «Παγώνει» η χώρα με χιόνια μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας - Πού θα «χτυπήσει» η βαρυχειμωνιά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης