Europa Conference League: Διπλό... πρόκρισης η Ρόμα! - Δείτε τα γκολ

Europa Conference League: Διπλό... πρόκρισης η Ρόμα! - Δείτε τα γκολ

Η Φίτεσε έχασε πολλές ευκαιρίες, η Ρόμα ήταν ουσιαστική, επικράτησε 1-0 στο Αρνεμ και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση - Κοντά στους «8» του Europa Conference League Φέγενορντ και Σλάβια

Roma2
Με σκόρερ τον Ολιβέιρα, ο οποίος αποβλήθηκε στη συνέχεια, η Ρόμα νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τη Φίτεσε και... αγκάλιασε τους «16» του Europa Conference League.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciggc4n1btop)


Κι όμως, οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι, μπήκαν πιο δυνατά και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 8' με τον Οπέντα. Μάλιστα, στο 14΄ το γκολ του Γκρμπιτς, ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 21′ ο Ρουί Πατρίσιο αντέδρασε σωστά στην προσπάθεια του Ντομγκιόνι, ενώ στο 34′ ο Οπέντα έχασε το... άχαστο έπειτα τη γκάφα του Πατρίσιο. Ετσι, στο 45’+2′, η Ρόμα άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του ματς από το ωραίο τελείωμα του Σέρτζιο Ολιβέιρα (0-1)! Ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 78', αλλά η Φίτεσε δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cigg7jrluqk9)
Κλείσιμο


Η Φέγενορντ τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο, αλλά τελικά βρήκε ρυθμό, διέλυσε την Παρτιζάν 5-2 στο Βελιγράδι και ουσιαστικά βρίσκεται στην κλήρωση της 18ης Μαρτίου.

Ο Μπίμπρας Νάτχο άνοιξε το σκορ για τους Σέρβους, ωστόσο ο Τόρνστρα στο 20' έφερε το ματς στα ίσα. Οι Σέρβοι προηγήθηκαν ξανά με τον Γιόβιτς στο 46', αλλά η Φέγενορντ πήρε μπρος και διέλυσε την Παρτιζάν. Οι Σιρίλ Ντέσερς, Χερτρούιντα, Σινιστέρα και Τόρνστρα βρήκαν δίχτυα και διαμόρφωσαν το 5-2.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciggc4n1btop)


Σούπερ η Σλάβια Πράγας, διέλυσε με 4-1 τη Λίντσερ και αγκάλιασε την πρόκριση. Ο Σορ με γκολ στο 4' και στο 29' πέτυχε το 2-0, ο Μπάλιτς μείωσε στο 67', αλλά οι Τσέχοι είχαν ένα σούπερ τρίλεπτο, όπου σκόραραν δυο φορές. Ο Ολαινκα στο 82' πέτυχε το 3-1 και στο 85' ο Τραορέ διαμόρφωσε το 4-1.

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Για «εγκλήματα πολέμου» στην Ουκρανία κατηγορεί ο Σάντσεθ την Ρωσία

Μικρή αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα της Θεσσαλονίκης

Η Ρωσία μπορεί να λύσει τα προβλήματά της με πώληση πετρελαίου, λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης