Ξέσπασε ο Τούχελ με τις ερωτήσεις για την εισβολή και τον Αμπράμοβιτς: «Είναι φρικτό, αλλά σταμάτα, δεν είμαι πολιτικός»

Ξέσπασε ο Τούχελ με τις ερωτήσεις για την εισβολή και τον Αμπράμοβιτς: «Είναι φρικτό, αλλά σταμάτα, δεν είμαι πολιτικός»

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, δέχτηκε επίμονες ερωτήσεις για την εισβολή της Ρωσίας και τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και ξέσπασε

TYXEL
Η αλλαγή σελίδας στην Τσέλσι μετά από την μεταβίβαση των μετοχών από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στα μέλη του φιλανθρωπικού ιδρύματος του κλαμπ είναι πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της Μεγάλης Βρετανίας.

Όλοι ασχολούνται με το "αύριο" της Τσέλσι και προσπαθούν να εξηγήσουν την κίνηση του Αμπράμοβιτς αλλά η ομάδα συνεχίζει να παίζει.

Ο προπονητής της, Τόμας Τούχελ, θέλει να είναι ήρεμος για να κάνει την δουλειά του αλλά οι δημοσιογράφοι δεν τον αφήνουν.



Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας με την Λούτον ρωτήθηκε επίμονα για την εισβολή της Ρωσίας αλλά και για το θέμα του αφεντικού των "Μπλε" και ξέσπασε.

Κλείσιμο
«Πόσο συχνά χρειάζεται να το λέω; Είναι φρικτό, φυσικά, είναι φρικτό, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη άποψη γι αυτό. Άκου, πρέπει να σταματήσεις. Δεν είμαι πολιτικός. Πρέπει να σταματήσεις, ειλικρινά.

Μπορώ μόνο να το επαναλάβω και αισθάνομαι άσχημα που το επαναλαμβάνω γιατί δεν βίωσα ποτέ πόλεμο. Είμαι πολύ προνομιούχος, κάθομαι εδώ ήσυχος και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά πρέπει να σταματήσεις να μου τα κάνεις αυτές τις ερωτήσεις. Δεν έχω απαντήσεις για σένα», είπε μεταξύ άλλων ο Τούχελ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κάτοικοι στο Χάρκοβο στέκονται μπροστά σε ρωσικά άρματα και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας

Έλληνες τηλεφωνούν στην πρεσβεία της Ουκρανίας ζητώντας να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας

Στο «τραπέζι» της κυβέρνησης πλαφόν στο περιθώριο κέρδους των βενζινοπωλών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης