Απίστευτη καταγγελία για πυροβολισμούς σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Κόρινθο!

Απίστευτη καταγγελία για πυροβολισμούς σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Κόρινθο!

Ο σύλλογος ΠΑΣ Κόρινθος με ανακοίνωση του κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τον Τενεάτη Αθιλίων εκτυλίχθηκαν απίστευτα σκηνικά με αποκορύφωμα τους πυροβολισμούς από οπαδό των γηπεδούχων

Korinthos
Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου λίγες ημέρες μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Όπως καταγγέλει ο ΠΑΣ Κόρινθος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Τενεάτη Αθικίων για τα play offs της πρώτης κατηγορίας του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος του Νομού Κορίνθου, στο γήπεδο επικράτησαν πρωτόγονες καταστάσεις και ένας φίλαθλος των Αθικίων πυροβόλησε με καραμπίνα στο γήπεδο τρεις φορές, βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963 Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο των Αθικιων είναι...

Posted by ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 on Sunday, February 27, 2022

«Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο των Αθικιων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα.

Κλείσιμο
Ο γνωστός φίλαθλος των Αθικιων με τα αρχικά Σ.Ι του παναγιωτη πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

Στο 75 λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον Οικονόμου Γεώργιο οπαδός των Αθικιων.Στο 27 λεπτό ( β ημίχρονο) εγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερου στον επόπτη ( υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος " ξεχάστηκε " στο φυλλο αγώνα να αναγραφει.

Μέλος της διοίκησης των Αθικιων παρακολουθησε το δευτερο ημιχρονο πανω απο τον παγκο των Αθικιων και πεταγε μπουκάλια νερου εντός γηπέδου.

Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε " διαφορετικοί " .»








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης