«Έκανα άλλο ένα όνειρό μου πραγματικότητα», υποστήριξε ο Γιώργος Πρίντεζης

«Έκανα άλλο ένα όνειρό μου πραγματικότητα», υποστήριξε ο Γιώργος Πρίντεζης

O Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε περήφανος και χαρούμενος που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, εκφράζοντας την ευχή του να διεξαχθεί Final 8 στο Κύπελλο τα επόμενα χρόνια

printezis
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο του ως αρχηγός των «ερυθρόλευκων» στα «Δυο Αοράκια», εκεί όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 73-81 και κατέκτησαν το 10ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας τους.

Ακολούθως ο Πρίντεζης τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Σίγουρα είναι πάρα πολύ ωραίο όταν η ομάδα σου κατακτά έναν τίτλο. Είχαμε αρκετά χρόνια που δεν διεκδικούσαμε τίτλους, για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τώρα . Το θέλαμε πάρα πολύ το Κύπελλο... Ο σύλλογος, οι φίλαθλοι και εμείς. Το είχαμε πάρα πολύ ανάγκη και κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci12cypnpljt)


Όσον αφορά την επιστροφή του Final 4 μετά από 18 χρόνια, είπε: «Πάντα πίστευα ότι ο Έλληνας αγαπάει πάρα πολύ το μπάσκετ. Η πλειοψηφία είναι τα καλά παραδείγματα. Συνηθίζουμε να εστιάζουμε στα άσχημα, κάτι το οποίο ίσως να είναι στη φύση του ανθρώπου. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ, μακάρι τα επόμενα χρόνια να γίνει Final 8. Εύχομαι ακόμα περισσότερο να δούμε φιλάθλους όλων των ομάδων. Μακάρι να είναι γεμάτα τα γήπεδα, να έχουμε μια καυτή και όμορφη ατμόσφαιρα, δίχως παρατράγουδα».

Κατέληξε, λέγοντας: «Νιώθω περήφανος και χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Προσπαθώ να προσφέρω και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για όσο μου ζητηθεί. Σήμερα ίσως έκανα άλλο ένα όνειρό μου πραγματικότητα και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Euroferry Olympia: Αγωνία για τους 12 αγνοούμενους - Σε εξέλιξη η ρυμούλκηση του πλοίου

Η ατζέντα Μητσοτάκη με τους Αμερικανούς και η κίνηση-μήνυμα στον Λευκό Οίκο

Τουρισμός - Αυστραλία: Η χώρα-«φρούριο» υποδέχεται τουρίστες από τη Δευτέρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης