Μπαρτζώκας: «Δεν αφήσαμε τίποτα εύκολο στον Παναθηναϊκό»

Μπαρτζώκας: «Δεν αφήσαμε τίποτα εύκολο στον Παναθηναϊκό»

Έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην αποτελεσματική άμυνα του Ολυμπιακού, εστιάζοντας στο τελευταίο 15λεπτο του τελικού

5519033
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη νίκη με 81-73 επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στα Δύο Αοράκια της Κρήτης:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μας έφτασε στα όριά μας. Σκόραρε μερικά πολύ δύσκολα σουτ και μας έβαλε πίεση. Όμως γενικά μείναμε ήρεμοι, παίξαμε με αυτοπεποίθηση, η άμυνά μας ήταν πολύ καλή στα τελευταία 15 λεπτά και μας έδωσε ώθηση. Είναι ο πρώτος στόχος της σεζόν που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Παρουσιάστηκε ο τελικός από τα ΜΜΕ ως ένα ματς ζωής και θανάτου, αλλά όπως είχε πει κι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, έχω παίξει πολλά ματς ζωής ή θανάτου και είμαι ακόμη ζωντανός. Είναι σημαντική η νίκη, αλλά ένας κερδίζει και ένας χάνει. Ευχαριστούμε τους προέδρους, τους οπαδούς μας, το προπονητικό σταφ και τους παίκτες μας».

Για το αν το 4ο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερό του στον Ολυμπιακό: «Οι παίκτες μας έπαιξαν καταπληκτική άμυνα, δεν αφήσαμε τίποτα εύκολα στον Παναθηναϊκό, παίξαμε με επαφές και όταν επιβάλλεσαι στον άλλο πνευματικά και φυσικά, αρχίζεις και σκοράρεις στην επίθεση. Ήρθαν και κάποια σημαντικά καλάθια, όπως ένα τρίποντο του Ντόρσεϊ, ένα φόλοου του Βεζένκοφ και ένα ντράιβ του ΜακΚίσικ».


Κύπελλο Ανδρών 2021-2022 / Συνέντευξη τύπου / Post game / Τελικός




Ειδήσεις σήμερα:

Euroferry Olympia: Αγωνία για τους 12 αγνοούμενους - Σε εξέλιξη η ρυμούλκηση του πλοίου

Η ατζέντα Μητσοτάκη με τους Αμερικανούς και η κίνηση-μήνυμα στον Λευκό Οίκο

Τουρισμός - Αυστραλία: Η χώρα-«φρούριο» υποδέχεται τουρίστες από τη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης