Ουόριορς - Νάγκετς 116-117: Aπόδραση με buzzer beater Μόρις και Hack a Looney - Δείτε βίντεο

Ουόριορς - Νάγκετς 116-117: Aπόδραση με buzzer beater Μόρις και Hack a Looney - Δείτε βίντεο

Οι Νάγκετς επικράτησαν με 117-116 των Ουόριορς χάρη στο νικητήριο τρίποντο του Μόρις και το Hack a Looney που επιστράτευσε ο Μαλόουν. Μεγάλο ματς ο Γιόκιτς

nuggets
Στο 42-17 πήγαν οι Ουόριορς που έχασαν το ντέρμπι της Δύσης κόντρα στους Νάγκετς. Το Ντένβερ που ανέβηκε στο 33-25 δεν πτοήθηκε από το καλάθι του Κάρι για το 116-114 στα 6 δευτερόλεπτα και εκτέλεσε άψογα την τελευταία επίθεση. Ο Γιόκιτς πόσταρε τον Λούνεϊ και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε έξω για τον Μόρις, ο οποίος πέτυχε νικητήρια τριποντάρα.

Οι πολεμιστές είδαν τον Κάρι να είναι πρώτος σκόρερ με 25 πόντους και 6 ασίστ, ο Τόμπσον πρόσθεσε 16 πόντους και ο Πουλ σταμάτησε στους 15. Εξαιρετικός στην 4η περίοδο ήταν ο Πόρτερ με 10 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Από την πλευρά του Ντένβερ, ο συνήθης ύποπτος Γιόκιτς είχε 35 πόντους, 17 ριμπάουντ, 8 ασίστ, ο Φορμπς με 22 πόντους και ο λυτρωτής Μόρις με 13 πόντους και 6 ασίστ.

Στα τελευταία λεπτά ο Μάικ Μαλόουν έκανε hack a Looney, στέλνοντας επίτηδες τον Κέβον Λούνεϊ στις βολές για να γυρίσει το ματς, κάτι που ήταν το κλειδί για τη νίκη των Νάγκετς.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης