Ένας χορηγός που έγινε… θρύλος!

Ένας χορηγός που έγινε… θρύλος!

Τεράστιοι παίκτες, μυθικές ομάδες και έδρες… οχυρά κάνουν, που κάνουν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλάει. Κοινός παρονομαστής; Ο χορηγός που συνέδεσε το λογότυπο του με μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές της τελευταίας 15ετίας!

header_bwin
Sponsored Content
Ποδόσφαιρο, η ομορφιά του αξεπέραστη, η γοητεία του μοναδική! Το πάθος των παικτών, η λαχτάρα των οπαδών το μετατρέπουν -κυριολεκτικά- σε κοινωνικό φαινόμενο. Ένα γκολ, μια σωτήρια επέμβαση, ένα απίθανο φάουλ και ένα γήπεδο που «χορεύει» αποτυπώνουν στο έπακρο την κορυφαία αθλητική εμπειρία.
Αυτό άλλωστε είναι το DNA της bwin, που είναι το πρώτο στοιχηματικό brand στην ιστορία το οποίο η UEFA επέλεξε ως «επίσημο συνεργάτη της». Mε αφορμή τη σύμπραξη των δύο κολοσσών, θυμόμαστε 5 iconic στιγμές, με φανέλες, ομάδες και γήπεδα που έδωσαν στην bwin τον τίτλο «του κολοσσού στο online gaming».
Οι στιγμές εξάλλου, κάνουν πάντα τη διαφορά και το ταξίδι της bwin έχει εικόνες καρφωμένες για πάντα στο μυαλό μας!

Calma, όταν οι θρύλοι βάζουν τη σφραγίδα τους!
Foto_1_-_Cristiano_Ronaldo
Είναι οι στιγμές που μεταμορφώνουν έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή σε θρύλο και ο Κριστιάνο έζησε πολλές στη Ρεάλ Μαδρίτης! Αυτά που έκανε εντός του γηπέδου ο Ρονάλντο, σχεδόν δεν τα έχει κάνει άλλος κανείς στην Ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, της ομάδας δηλαδή από την οποία έχουν περάσει τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ever. Kαι ποιος δεν έχει φορέσει αυτή τη φανέλα; Κι όμως ο Κριστιάνο όταν έφυγε τους είχε ξεπεράσει όλους. Ο άνθρωπος είναι μύθος γιατί εντός των τεσσάρων γραμμών κάνει πράγματα που ελάχιστοι έχουν πράξει. Στη Μαδρίτη δε θα ξεχάσουν ποτέ τα γκολ του Πορτογάλου, τα διαδοχικά Champions League, αλλά κι έναν μοναδικό πανηγυρισμό. Αυτόν που μόνο οι θρύλοι μπορούν να κάνουν μοναδικό, αξεπέραστο, ανεξίτηλο. Το “Calma” του Κριστιάνο μέσα στο «Καμπ Νόου» στις 21 Απριλίου του 2012 αποτυπώθηκε για πάντα στη μνήμη του ποδοσφαιρικού πλανήτη! Ο Πορτογάλος σταρ πέτυχε το γκολ νίκης κόντρα στη Μπαρτσελόνα και ουσιαστικά έβαλε την υπογραφή του στον τίτλο της «Βασίλισσας». Το Calma πέρασε στην ιστορία και η εικόνα του Ρονάλντο να παγώνει τη Βαρκελώνη θα μείνει ανεξίτηλη! Είπαμε, τους θρύλους τους κάνουν οι αυθεντικές, παθιασμένες στιγμές, όταν η φανέλα βαραίνει, αλλά οι ίδιοι ξέρουν να λύσουν το γόρδιο δεσμό!

* Η bwin ήταν χορηγός στη Ρεάλ Μαδρίτης από τo 2007 μέχρι το 2013, διάστημα στο οποίο η «Βασίλισσα» κατέκτησε δυο πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο.

Εκεί ψηλά, στον ουρανό της Αθήνας!
Κλείσιμο
Foto_2_-_Milan_Koupa_Champions_League
Η Μίλαν κατακτά την κορυφή της Ευρώπης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ
Για τον τελικό του Champions League στο «Ατατούρκ» έχουν γραφτεί και θα συνεχίσουν να γράφονται πολλά. Ποιος θα ξεχάσει την επιστροφή της Λίβερπουλ του Ράφα Μπενίτεθ από την «κόλαση» απέναντι στη Μίλαν του Κάρλο Αντσελότι. Το απίθανο 0-3 έγινε 3-3 και στα πέναλτι η ψυχή των Reds έδωσε το κορυφαίο τρόπαιο, αυτό του Champions League. Η εκδίκηση όμως είναι πιάτο που τρώγεται κρύο και η Μίλαν του 2007 είχε τεράστια φανέλα για να αφήσει δεύτερο διαδοχικό τελικό στη μοίρα του. Την ιστορία του κορυφαίου ποδοσφαιρικού ραντεβού της Ευρώπης την έγραψαν οι προσωπικότητές της και μια θρυλική ομάδα όπως αυτή των Αντσελότι, Νέστα, Μαλντίνι, Πίρλο, Ζέεντορφ, Κακά, Ιντσάγκι. Η ήττα της Πόλης θα τους στοιχειώνει για πάντα, δυο χρόνια μετά όμως ήταν η ώρα τους. Ο Πίπο με δυο «χειρουργικά» χτυπήματα έβαλε τη σφραγίδα του και οι Ροσονέρι σήκωσαν την κούπα του 7ου Champions League απαλλαγμένοι από το βάρος των όσων έζησαν στην Κωνσταντινούπολη. Η Αθήνα αποδείχθηκε ο παράδεισος μιας ομάδας αστέρων και η φανέλα με το λογότυπο της bwin επέστρεψε στο Σαν Σίρο για να αποθεωθεί από τους χιλιάδες οπαδούς της. Η Μίλαν του 2007 είχε τη στόφα του νικητή, την αύρα της πρωταθλήτριας, τον ιταλικό τσαμπουκά, αλλά και προσωπικότητας που δεν μπορούσαν να ξανασκύψουν το κεφάλι!

* H Μίλαν ήταν η πρώτη ομάδα της οποίας τη φανέλα χορήγησε η bwin, ξεκινώντας τη συνεργασία με το τρόπαιο του Champions League.

Μίλαν, η ομάδα των Legends!
Foto_3_-_Legends_Milan
Ροναλντίνιο, Μπέκαμ και Πίρλο σε μια θρυλική ομάδα
Μια φωτογραφία μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, μια φωτογραφία μπορεί να σου πει όσα θες να τονίσεις με χιλιάδες λέξεις, μια φωτογραφία αφήνει τη φαντασία σου να καλπάσει όσο κανένα κείμενο! Τι να πρωτογράψεις βλέποντας τρεις θρύλους μαζί πάνω από μια μπάλα έτοιμους να εκτελέσουν ένα φάουλ! Μπέκαμ, Πίρλο και Ροναλντίνιο τρεις προσωπικότητες που χάρισαν σε εκείνη τη Μίλαν τον τίτλο της Dream Team. Πόσα καντάρια μπάλα χωράνε σε αυτή την εικόνα; Πόσους παλμούς να ανέβαζε ο αντίπαλος γκολκίπερ βλέποντας τρεις μαέστρους να φορούν αυτή τη φανέλα και να είναι έτοιμοι να εκτελέσουν ένα φάουλ; «Είναι ένα σημάδι του πεπρωμένου, ένα φυσικό ταλέντο που μου έδωσαν οι γονείς μου. Το να έρχομαι μπροστά στην μπάλα, να βρίσκω τη σωστή θέση, μου φαινόταν πάντα τόσο απλό» τονίζει ο Πίρλο, ο οποίος έγινε ακόμα καλύτερος εκτελεστής έχοντας δίπλα του τον Μπέκαμ και τον Ροναλντίνιο, τους κορυφαίους στις εκτελέσεις. Αυτή η φανέλα έζησε πολλούς πανηγυρισμούς, είδε τους κορυφαίους να σκοράρουν εντυπωσιακά τέρματα και να χαρίζουν στιγμές μοναδικές. Αυτή η Μίλαν των Legends ήξερε να σκορπά Highlights!

* H bwin ήταν χορηγός της Μίλαν από τo 2006 μέχρι το 2010, με τους «Ροσονέρι» να έχουν μια πραγματική "Dream Team στις τάξεις τους" και να φτάνουν στην κορυφή του κόσμου!

Γιουβέντους, επιστροφή στον τελικό έπειτα από 12 χρόνια!
Foto_4_-_J_Stdium_Juventus
Το J-Stadium της Γιουβέντους σύμμαχος στην επιστροφή στον τελικό του Champions League
«Η επιστροφή της Γιουβέντους είναι υπέροχα νέα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», ήταν το πρώτο σχόλιο του Εμίλιο Μπουντραγκένιο μετά την κλήρωση των ημιτελικών του Champions League του 2015! Η «Βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης των Κριστιάνο, Μπέιλ, Μπενζεμά απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μαδριλένοι και Τορινέζοι συνήθιζαν να δίνουν μεγάλα ραντεβού και να προσφέρουν και ανάλογα ματς. Με θέαμα, ένταση, φάσεις που μένουν στη μνήμη όλων... Ολα στο όριο! Η Γιούβε του 2015 είχε κάτι διαφορετικό, ήταν η δίψα για επιστροφή στον τελικό έπειτα από 12 χρόνια, ήταν το πάθος για παρουσία ξανά σε ένα μεγάλο ραντεβού, ήταν η φανέλα που... φώναζε για διάκριση! Η Γιούβε του Μαξ Αλέγκρι έβγαλε στα δυο ματς πάθος, ποδοσφαιρική τρέλα, εγωισμό και με δυο μεγάλες παραστάσεις επέστρεψε ξανά σε τελικό! Τι δεν θα ξεχάσουμε; Τη ματσάρα του Τορίνο, όταν οι Μοράτα και Κάρλος Τέβες δονούσαν το J-Stadium, το οποίο ζούσε απίθανες στιγμές ποδοσφαιρικής τρέλας και αποθέωσης. Μπουφόν, Πίρλο, Τέβες, Βιδάλ, Μπονούτσι, Κιελίνι υπό τις οδηγίες του Μαξ Αλέγκρι οδήγησαν μια τρομερή ομάδα στον τελικό του Champions League και μια βαριά φανέλα ήταν ξανά εκεί που της άξιζε, στις κορυφαίες της Ευρώπης.

* Γιουβέντους και bwin συνεργάστηκαν από το 2013 μέχρι το 2016, με τη «Μεγάλη Κυρία» να κατακτά τρία διαδοχικά πρωταθλήματα και να επιστρέφει στην ελίτ της Ευρώπης.

«Signal Iduna Park», το… Κίτρινο Τείχος!
Foto_5_-_Signal_iduna_Park
Το… Κίτρινο Τείχος της Ντόρτμουντ, έδρα – οχυρό!

Μια ομάδα, μια έδρα, χιλιάδες φίλοι με εκρηκτικό πάθος και χιλιάδες ντεσιμπέλ! «Signal Iduna Park», το μυστικό όπλο της Ντόρτμουντ! Ενα κίτρινο τείχος, όπου φτάνουν... 20.000 φίλαθλοι για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα 150.000! Σκεφτείτε ή μάλλον ακούστε... τι συμβαίνει όταν το γήπεδο γεμίζει! Μια αφιλόξενη έδρα για κάθε αντίπαλο. Κάθε ματς και μια μοναδική παράσταση των οπαδών, κορεό που μαγνητίζουν τα βλέμματα σε κάθε γωνιά του ποδοσφαιρικού πλανήτη, σημαίες, θόρυβος, συνθήματα, το τέλειο γήπεδο για έναν ποδοσφαιριστή! Το πάθος περισσεύει, οι φωνές τρυπούν τα αυτά του κάθε παίκτη που θέλει να δώσει όλο και περισσότερα για να αποθεωθεί.

Στη Νότια κερκίδα του Signal Iduna Park ποτέ δεν θα σωπάσεις, ο αγώνας είναι γιορτή και οι οπαδοί δε σταματούν να τραγουδούν, να φωνάζουν για την ομάδα και να εκτοξεύουν τα ντεσιμπέλ. Εχει γίνει παράδοση οι παίκτες της Ντόρτμουντ να χαιρετούν το «Κίτρινο Τείχος» μετά από κάθε αγώνα, από εκεί πηγάζει η δύναμή τους, είναι το «όπλο» τους. Η Ντόρτμουντ υπερηφανεύεται πως έχει την καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη και όλα πηγάζουν από την ενέργεια των φιλάθλων που απλά δεν μπορούν να μείνουν αμίλητοι! Ο βρυχηθμός είναι συχνά αρκετά δυνατός, ώστε να τρέμει το έδαφος. Η οροφή σχεδιάστηκε για να παράγει μια τεράστια ηχώ, αυξάνοντας τον θόρυβο στο φουλ. «Βγαίνεις έξω και το μέρος εκρήγνυται» τονίζει ο Γιούργκεν Κλοπ.

* Η bwin έγινε επίσημος χορηγός της Ντόρτμουντ το 2017, σε μια συνεργασία που θα διαρκέσει ως το 2024 και έχει ήδη πανηγυρίσει δυο Κύπελλα Γερμανίας

Η συμφωνία ανάμεσα σε κολοσσούς!
Δύο «κολοσσοί» ένωσαν τις δυνάμεις τους, αλλάζοντας επίπεδο σε δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι οποίες κάθε σεζόν καθηλώνουν εκατομμύρια φιλάθλους! Η bwin έγινε το πρώτο στοιχηματικό brand στον κόσμο που θα παίξει μπάλα στο πλευρό της UEFA, καθώς είναι ο «Επίσημος Χορηγός» του Europa League και του Europa Conference League, σε μια συμφωνία με τεράστια προοπτική και για τους δυο «συμπαίκτες».

Η υπεύθυνη προσέγγιση, η τεράστια δυναμική του κορυφαίου brand, αλλά και η εμπιστοσύνη που αποπνέει, ήταν… ασίστ για να αποφασίσει η UEFA να συνεργαστεί μαζί του. Αλλωστε, ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν έχει εμπιστευθεί κάποιον στοιχηματικό πάροχο ως επίσημο συνεργάτη! «Εχουμε δίπλα μας έναν παγκόσμιο ηγέτη στο Υπεύθυνο Παιχνίδι, με πλούσια και μακροχρόνια παράδοση συνεργασιών στο ποδόσφαιρο» τόνισε για τη bwin o Guy-Laurent Epstein, Marketing Director της UEFA!
Foto_6_-_Bwin_kai_UEFA_mazi
Βwin και UEFA, δύο «κολοσσοί» ένωσαν τις δυνάμεις τους
Από τη φάση των ομίλων κι έπειτα, στην οποία συμμετέχουν και δύο ελληνικές ομάδες (ο Ολυμπιακός στα νοκ άουτ ματς του Europa League και ο ΠΑΟΚ σε αυτά του Conference League), η bwin θα έχει περίοπτη παρουσία τόσο στα γήπεδα της διοργάνωσης, όσο και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Παράλληλα, η συνεργασία με την UEFA παρέχει τη δυνατότητα για αναπαραγωγή αποκλειστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια της bwin, καθώς και εισιτήρια και πακέτα φιλοξενίας, τα οποία δίνουν στους φιλάθλους της την ευκαιρία για μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης.

UEFA και bwin θα είναι «συμπαίκτες» και σε κοινές δράσεις για την υποστήριξη του Υπεύθυνου Παιχνιδιού και της ακεραιότητας του αθλήματος, σε μια εποχή που η ανάγκη για τη χάραξη ενός διαφορετικού δρόμου, εμπιστοσύνης και ασφάλειας, μοιάζει επιτακτική.

Bwin και UEFA, μαζί, βήμα – βήμα για την ανάπτυξη του αθλήματος και της διασκέδασης, δίνοντας έτσι ξεχωριστό χρώμα στα ποδοσφαιρικά βράδια!
Foto_7_-_bwin_kai_Europa_League
Η bwin «συμπαίκτης» με το Εuropa League
H bwin παίζει μπάλα σε όλη την Ευρώπη!
Η φανέλα της bwin έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης, έχει φορεθεί από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, έχει εκτοξευθεί στον ουρανό, στις πιο καυτές εξέδρες, έχει σκουπίσει τον ιδρώτα, τα δάκρυα χαράς και λύπης σε εκατοντάδες παίκτες και αποτελεί το αναγνωρισιμότερο στοιχηματικό brand και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Το ταξίδι άρχισε το 2006 από τη Βρέμη και τη Βέρντερ κι από τότε οι σταθμοί είναι πολλοί, ενώ η υποστήριξη του Υπεύθυνου Παιχνιδιού και της ακεραιότητας του αθλήματος τεράστια. Χορηγός στις κορυφαίες ομάδες, σύμμαχος της Μίλαν στο ταξίδι στ’ αστέρια, στη φανέλα των Legends της Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλευρό των κορυφαίων ομάδων, της Γιουνάιτεντ, της Μπάγερν, της Γιουβέντους, της Ίντερ, της Ατλέτικο, της Ντόρτμουντ. Βαλένθια, Σεβίλλη, Αντερλεχτ, Βιγιαρεάλ, αποτέλεσαν χορηγικούς συμπαίκτες της bwin!
Foto_8_-_bwin_kai_Conference_League
Η bwin σε όλα τα γήπεδα του Conference League
Στη Γερμανία, η bwin έγινε τον Ιανουάριο του 2019 ο πρώτος μη κρατικός στοιχηματικός πάροχος που αποτελεί «official betting partner» της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η συνεργασία αυτή συμπεριλαμβάνει διαφημιστική συνεργασία με το Κύπελλο Γερμανίας, με τις εθνικές ομάδες, όπως επίσης και με την Bundesliga Γυναικών και με την τρίτη κατηγορία, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Εκτός των άλλων έχει συνάψει χορηγικές συνεργασίες με τις: Κολωνία, Ζανκτ Πάουλι, Ουνιόν Βερολίνου και Ντιναμό Δρέσδης.

Στην Πορτογαλία, μετά τη χορηγία του πρωταθλήματος από το 2006 μέχρι το 2008, η bwin υπέγραψε συμβόλαιο την τρέχουσα σεζόν ως ονομαστικός χορηγός της Liga Portugal, η οποία ονομάζεται πλέον “Liga Portugal bwin”. Στο Βέλγιο, υπάρχει χορηγική συμφωνία ως Official Sports Betting Partner στην Jupiler Pro League.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης