Διαμαντίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Διαμαντίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ κατά την διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ εξηγώντας την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι πράσινοι

Diamantidis
Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ και GM του «τριφυλλιού» παραχώρησε συνέντευξη στην Δημόσια Τηλεόραση στην ανάπαυλα του Παναθηναϊκός-Ηρακλής και δήλωσε αναλυτικά:

Για τον ρόλο του ως πρεσβευτής της Ομοσπονδίας της Κύπρου και το εγχείρημα διεξαγωγής ομίλου του EuroBasket 2025 στη χώρα ανέφερε πως «Γίνεται μια προσπάθεια από την Ομοσπονδία της Κύπρου για την διεκδίκηση της τελικής φάσης του πανευρωπαϊκού. Έγινε μια συζήτηση με τους ανθρώπους της Κύπρου, ζήτησαν την βοήθεια μου κι εγώ μετά χαράς δέχθηκα. Πλέον είμαστε σε μια διαδικασία στην οποία προσπαθούμε να φέρουμε το στόχο που έχουν θέσει, ώστε να μπορέσει να αναλάβει η Κύπρος την διοργάνωση. Η απόφαση είναι να ληφθεί τέλη Μαρτίου, ακούμε καλά πράγματα, θεωρώ ότι είμαστε κοντά. Είναι η πρώτη φορά που διεκδικεί η Κύπρος ένα κομμάτι μιας τέτοιας διοργάνωσης. Έχει πολύ καλό γήπεδο. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και είναι εξίσου σημαντικό και για την δική μας Εθνική».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chvwhwmcq861-sf)


Κι εξήγησε: «Σε περίπτωση που η Εθνική Ομάδα προκριθεί, η Ομοσπονδία της Κύπρου έχει δικαίωμα να καλέσει μια ομάδα. Είναι καλό για την Εθνική μας ότι θα είναι... εντός έδρας. Πλέον η Κύπρος κι η Ελλάδα είναι χωρές που είναι πολύ κοντά. Θεωρώ ότι θα είναι κάτι πολύ όμορφο εάν το καταφέρει η ομοσπονδία της Κύπρου».

Κλείσιμο
Για τον Παναθηναϊκό: «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι πλέον σε μια δύσκολη κατάσταση. Ένα γκρουπ ανθρώπων που ασχολούμαστε προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα ανταγωνιστική. Η σεζόν πέρσι πέρασε με το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Φέτος θα θέλαμε να είμαστε καλύτεροι στην Ευρωλίγκα. Θεωρώ όμως ότι έχουμε άλλα 11 παιχνίδια στα οποία θα είμαστε καλύτεροι. Από 'κει και πέρα, το ελληνικό πρωτάθλημα παραμένει ένας πολύ μεγάλος στόχος για μας και φυσικά το Κύπελλο».

Για το Final 4 του Κυπέλλου: «Είναι ένας στόχος που πρέπει να σημαδέψουμε και τον θέλουμε. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει αγωνιστικά να είμαστε πολύ καλοί. Να μην έχουμε ατυχίες με τραυματισμούς κι άλλους εξωγενείς παράγοντες, όπως ο covid, και να μπορέσουμε να περάσουμε έναν ημιτελικό κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Προμηθέας και να προκριθούμε στον τελικό».

Ειδήσεις σήμερα:

H συγκλονιστική αγκαλιά ανάμεσα στη μάνα Τοπαλούδη και τη μάνα της Γαρυφαλλιάς

Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς κοντά στα σύνορα με την Ρωσία - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Μέτρα για την πανδημία: Χαλάρωση εισηγείται η κυβέρνηση - Και για όρθιους η διασκέδαση - Με πληρότητα άνω του 50% τα γήπεδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης