Τσέλσι - Παλμέιρας: Νεκρός οπαδός από πυροβολισμό μετά τον τελικό

Τσέλσι - Παλμέιρας: Νεκρός οπαδός από πυροβολισμό μετά τον τελικό

Ένας οπαδός της Παλμέιρας έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό στο στήθος το Σάο Πάολο, μετά τη λήξη του αγώνα με την Τσέλσι.

opadoi_palmeiras_teliko
Μετά την ήττα της Παλμέιρας από την Τσέλσι με 2-1, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που διεξήχθη στο Αμπου Ντάμπι, ξέσπασαν συγκρούσεις με την Αστυνομία, κάτι που είχε ένα θλιβερό αποτέλεσμα, μιας και ένας οπαδός της βραζιλιάνικης ομάδας έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, ο οπαδός ήταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό και υπέκυψε στο τραύμα του λίγες ώρες αργότερα.

«Αναφέρθηκαν συμπλοκές μεταξύ φιλάθλων σε πολλά σημεία και ένας άνδρας πυροβολήθηκε. Έγινε μία σύλληψη», ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), πηγή προσκείμενη στους φορείς δημόσιας ασφάλειας, της πολιτείας του Σάο Πάολο.

Οι φίλοι της Παλμέιρας είχαν συγκεντρωθεί στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από γιγαντοοθόνη, ενώ τα επεισόδια έληξαν, με την παρέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.



@Photo credits: Videoscreen

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης