Super League 1, Παναθηναϊκός-Λαμία 2-0: Επιστροφή στις νίκες με την υπογραφή Ιωαννίδη - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Παναθηναϊκός-Λαμία 2-0: Επιστροφή στις νίκες με την υπογραφή Ιωαννίδη - Δείτε τα γκολ

Με δύο υπέροχα γκολ του Φώτη Ιωαννίδη (3', 82') ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τη Λαμία στη Λεωφόρο και διατηρήθηκε στην πρώτη εξάδα της Super League 1 - Πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ οι Πράσινοι, αποχώρησε με τραυματισμό ο Αϊτόρ στο 57

5510461
Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρατάχθηκε με τον Σωκράτη Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Ο Έλληνας πορτιέρε επέστρεψε στο βασικό σχήμα σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά τα τέλη Σεπτεμβρίου. Βέλεθ και Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ και δεξιός ο Σάντσες. Βιγιαφάνιες, Ρούμπεν και Γκατσίνοβιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αϊτόρ και Παλάσιος στα φτερά και... φουνταριστός ο Ιωαννίδης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε την Λαμία, με τον Σαράνοφ στην υπεράσπιση της εστίας. Αντέτζο και Τζανετόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Μαρτίνεθ και στο δεξί ο Σκόνδρας. Τζανδάρης, Νούνιες και Ταϊρόν οι κεντρικοί μέσοι. Στα άκρα της επίθεσης ο Ελευθεριάδης με τον Μπανγκουρά και στην κορυφή ο Καραμάνος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chv135jalgc9-sf)


Φορτσάτος ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι. Με γκολ από τα αποδυτήρια. Από το κόρνερ του Αϊτόρ στο 3', ο Ιωαννίδης νίκησε στον αέρα την άμυνα της Λαμίας και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι που κατέθεσαν ενέργεια και κέφι πάνω στο χορτάρι, είχαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμη ένα γκολ στο πρώτο τέταρτο. Η κεφαλιά του Ιωαννίδη πέρασε άουτ (6'), ο Σαράνοφ τρία λεπτά αργότερα έδιωξε σε κόρνερ την προσπάθεια του Γκατσίνοβιτς ενώ ο Σέρβος στο 15᾽ δημιούργησε υπέροχα για τον Αϊτόρ που σούταρε άουτ.

Κλείσιμο
Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν το απόλυτο αφεντικό και στην συνέχεια του ημιχρόνου. Με συντριπτική κατοχή της μπάλας, εύκολες και άμεσες ανακτήσεις αλλά χωρίς την ουσία στα τελευταία μέτρα, ώστε να μπορέσει να φτιάξει κι άλλες φάσεις για να... καθαρίσει το ματς. Η Λαμία είχε περιοριστεί σε απόλυτα παθητικό ρόλο και δεν μπορούσε να βγει από το μισό γήπεδο, ώστε να απειλήσει την εστία του... θεατή, Διούδη.

Το... καθάρισε με «φωτοβολίδα»!
Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με το Τριφύλλι να πιέζει ασφυκτικά και την Λαμία παρά το γεγονός πως βρισκόταν πίσω στο σκορ, να παραμένει κλεισμένη στο καβούκι της. Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως δεν είχε διάθεση να παίξει με την... φωτιά και έψαχνε το δεύτερο γκολ. Δύο φορές ο Ιωαννίδης καθυστέρησε να τελειώσει την φάση, στο 66' o Σαράνοφ απομάκρυνε το σουτ του Γκατσίνοβιτς όπως και τέσσερα λεπτά αργότερα εκείνο του Βιτάλ από το ύψος της μικρής περιοχής. Η μετουσίωση της υπεροχής ήρθε στο 82'.

O Kουρμπέλης πάσαρε στον Ιωαννίδη, εκείνος ήταν πλάτη στο τέρμα, γύρισε και με το δεξί έπιασε έναν τρομερό... κεραυνό, μια «φωτοβολίδα» και διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Μετά από τρεις σερί ήττες, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με καλή εμφάνιση σήμερα στην Λεωφόρο.

MAN OF THE MATCH: Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε δύο φορές και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη. Με ωραία κεφαλιά στο πρώτο και τρομερή σουτάρα στο δεύτερο, τίναξε το αντίπαλο πλεκτό και έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Σέρβος μέσος ήταν πολύ καλός, έδωσε ενέργεια στην μεσαία γραμμή αλλά και φαντασία, ποιότητα στην δημιουργία. Με μια μπαλιά έδωσε καθαρή εκτέλεση στον Αϊτόρ και με τρομερή ατομική ενέργεια και μπαλιά έδωσε στον Ιωαννίδη επίσης μια καλή ευκαιρία. Όσον αφορά τον Αργεντινό εξτρέμ; Ταλαιπώρησε απεριόριστα την αντίπαλη άμυνα, είχε συμμετοχή σε πολύ καλές συνεργασίες και ήταν εξαιρετικός.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η Λαμία παρότι ήταν πίσω στο σκορ από το τρίτο λεπτό, δεν μπόρεσε καμία στιγμή του αγώνα να ισορροπήσει, να κρατήσει την μπάλα και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Παναθηναϊκός... καθάρισε το ματς στο 82' αλλά θα μπορούσε και θα έπρεπε να το κάνει πολύ νωρίτερα. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς πέταξαν σημαντικές ευκαιρίες και θα πρέπει ενόψει της συνέχειας αυτό να τους γίνει ένα πολύ καλό μάθημα. ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Χωρίς το μεγάλο λάθος η διαιτησία του Γκορτσίλα. Δεν του... έκατσε και η δύσκολη φάση, σε γενικές γραμμές έκανε ένα καλό παιχνίδι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Παναθηναϊκός από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, βρήκε δύο γκολ με τον Φώτη Ιωαννίδη και επέστρεψε στα τρίποντα στην πιο κρίσιμη καμπή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Γκατσίνοβιτς(68' Κουρμπέλης), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ(57' Βιτάλ), Παλάσιος(84' Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης(84᾽Kαρλίτος).

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Ταϊρόν(19' Αραμπούλι), Τζανδάρης, Νούνιες, Ελευθεριάδης(46' Μανουσάκης), Μπανγκουρά(46᾽ Mανούσος), Καραμάνος.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «εξπρές» με πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις ανέμους, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

«Μηδενική ανοχή στην κυνικότητα»: Οι συμβολισμοί της αποπομπής Λιβανού και της διαγραφής Δούκα


Ενεργειακή κρίση: Ακμάζει ο «τουρισμός της βενζίνης» στην κεντρική Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης