NBA All-Star Weekend 2022: Επίσημα στο Skills Challenge Γιάννης, Θανάσης και Άλεξ Αντετοκούνμπο

NBA All-Star Weekend 2022: Επίσημα στο Skills Challenge Γιάννης, Θανάσης και Άλεξ Αντετοκούνμπο

Πως θα χωριστούν οι ομάδες και ποιοι θα συμμετέχουν στους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων

All-Star-Weekend-Skills
Οι Γιάννης, Θανάσης και Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο θα συμμετέχουν ως ομάδα στο Skills Challenge, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του All Star Weekend του Κλίβελαντ (18-20/2).

Μέσω μιας δήλωσης, το πρωτάθλημα αποκάλυψε στους συμμετέχοντες του Skill Challenge ( Skills Contest ), το οποίο παλαιότερα προοριζόταν μόνο για γκαρντ και σούτινγκ γκαρντ.

Έκτός από τον παραδοσιακό διαγωνισμό τριπόντων και καρφωμάτων το Skill Challenge θα χωριστεί σε 3 ομάδες: Αντετοκούνμπος, 'Cavs' και Rooks (Rookies).

Οι Αντετοκούνμπο Γιάννης και Θανάσης των Μιλγουόκι Μπακς και ο Άλεξ από την G-League Raptors 905, θα είναι τα 3 πρώτα αδέρφια που θα συμμετέχουν σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Στην ομάδα του 'Cav', θα συμμετέχουν παίκτες των Cleveland Cavaliers, που είναι και οι γηπεδούχοι. Οι παίκτες θα είναι ο βασικός πόιντ γκαρντ Τζάρετ Άλεν , Ντάριους Γκάρλαντ και ο πρωτάρης σέντερ Έβαν Μόμπλι .

Με τους Rooks, θα συμμετέχουν οι 3 πρωτάρηδες, ο νούμερο 1 του ντραφτ των Ντιτρόιτ Πίστονς, Κέιντ Κάνινγκχαμ, ο Σκότι Μπαρνς των Τορόντο Ράπτορς και ο Τζος Γκίντεϊ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Κλείσιμο
νβα


Από εκεί και πέρα, η τετράδα του Dunk Contest ήταν πράγματι αυτή που είχε διαρρεύσει πριν από μερικές ημέρες: Ο λόγος για τους Κόουλ Άντονι (Μάτζικ), Όμπι Τόπιν (Νικς), Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον (Γουόριορς) και Τζέιλεν Γκριν (Ρόκετς).

Στον διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετάσχουν οι Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς), Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (Πέλικανς), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Γουλβς), Φρεντ ΒανΒλίτ (Ράπτορς), Ντέσμοντ Μπέιν (Γκρίζλις), Λιουκ Κενάρντ (Κλίπερς) και Πάτι Μιλς (Νετς)


Ειδήσεις σήμερα:

Survivor: Τα δάκρυα της επικοινωνίας και το ντέρμπι για τα «παπουτσάκια» - Δείτε βίντεο

Γεωργία Μπίκα: Όλο το πόρισμα των Ελβετών - Βρέθηκε υψηλή ποσότητα αλκοόλ, αλλά όχι χάπι βιασμού

BRIT Awards: Η Adele νίκησε τον Ed Sheeran στα βραβεία για τον καλλιτέχνη της χρονιάς χωρίς φύλο – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης