Εκουαδόρ - Βραζιλία 1-1: Μοιρασιά με πρωταγωνιστή το... VAR - Δείτε βίντεο

Εκουαδόρ - Βραζιλία 1-1: Μοιρασιά με πρωταγωνιστή το... VAR - Δείτε βίντεο

Ο Ισημερινός βρίσκεται στην τρίτη θέση και διατηρεί το προβάδισμα για την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, ενώ η αήττητη Βραζιλία έχει εδραιωθεί στην κορυφή και έχει.... τσεκάρει το εισιτήριο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο

ec-bra
Σε ένα ματς που στιγματίστηκε από σκληρά φάουλ, δολοφονικά μαρκαρίσματα στις... καρωτίδες, εκατέρωθεν αποβολές και το VAR να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, το Εκουαδόρ κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό από την πρωτοπόρο Βραζιλία (1-1), αποτέλεσμα που χάρισε, έστω και υπό... περιοριστικούς όρους, χαμόγελα στους γηπεδούχους που παρέμειναν σε τροχιά Κατάρ!

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά φάνηκε πως η αναμέτρηση θα είχε ένταση! Μόλις στο 6΄ο Κασεμίρο κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ την αδιάφορη βαθμολογικά Βραζιλία που πήρε τα ηνία και έβαλε πλώρη για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Το Εκουαδόρ ωστόσο δεν είχε καμία διάθεση να πετάξει λευκή πετσέτα, ανέβασε άμεσα την απόδοσή του και συγχρόνως αποφάσισε να επιστρατεύσει μέχρι και... πολεμικές τεχνικές.

Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άλλωστε το δολοφονικό τάκλιν του Ντομίνγκεζ στην καρωτίδα του Κούνια, το οποίο προφανέστατα οδήγησε και στην αποβολή του (15΄).


Η ισορροπία ωστόσο δεν άργησε να έρθει! Κι αυτό πιθανότατα διότι η Βραζιλία... ζήλεψε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και αποφάσισε να το υιοθετήσει, με τις συνέπειες να γίνονται έκδηλες πέντε λεπτά αργότερα.

Κλείσιμο
Ο Έμερσον υπέπεσε σε σκληρό μαρκάρισμα, ο ρέφερι δεν του χαρίστηκε και με δεύτερη κίτρινη κάρτα του έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Τα πράγματα μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν γίνει χειρότερα για τους Βραζιλιάνους μέσα σε εν ριπή οφθαλμού, καθώς στο 26΄ο Άλισον αντίκρισε απευθείας κόκκινη, προτού τελικά επέμβει το VAR για να μετριάσει την τιμωρία του σε απλή κάρτα.

Καθώς τα λεπτά κυλούσαν, το ποδόσφαιρο έδειχνε να... επιστρέφει, το Εκουαδόρ πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης και τελικά το πέτυχε έπειτα από κεφαλιά του Φέλιξ Τόρες στο 75΄. Το φινάλε μάλιστα θα μπορούσε να ήταν καθόλα ανατρεπτικό αν το VAR συντασσόταν με την αρχική απόφαση του ρέφερι για.... δεύτερη αποβολή του Άλισον και πέναλτι υπέρ του Εκουαδόρ στις καθυστερήσεις του αγώνα, όμως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.



Η μπάλα δεν στήθηκε ποτέ στην άσπρη βούλα έπειτα από τσεκ και του ρέφερι στο μόνιτορ, το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και το Εκουαδόρ πήρε πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ECUADOR vs. BRASIL [1-1]: RESUMEN y GOLES | FECHA 15 | CLASIFICATORIAS QATAR 2022 🇪🇨⚽️🇧🇷



Πηγή:gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Προσπάθεια δημοσκοπικής ανάτασης του ΣΥΡΙΖΑ, λέει η κυβέρνηση για την πρόταση μομφής

Πώς δίνονται ειδικές άδειες σε εργαζομένους όταν νοσούν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους, oι νέες υπουργικές αποφάσεις

Αυτός είναι ο νέος Αρχηγός της Πυροσβεστικής, Αλέξης Ράπανος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης