ΑΕΚ: Σενάριο για Μπαλάντα από το Βέλγιο

ΑΕΚ: Σενάριο για Μπαλάντα από το Βέλγιο

Βελγικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει τον Κολομβιανό μέσο της Κλαμπ Μπριζ με δανεισμό και οψιόν αγοράς, ωστόσο όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ δεν φαίνεται να αποτελεί εύκολη περίπτωση

Balanta
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου και η ΑΕΚ οπωσδήποτε θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή του χαφ που αναζητεί, με τον χρόνο πλέον να μετράει αντίστροφα.

Η βελγική ιστοσελίδα voetbal24.be αναφέρει πως «η Ένωση θα μπορούσε να κάνει δικό της τον Έντερ Μπαλάντα της Κλαμπ Μπριζ με δανεισμό και οψιόν αγοράς». Πρόκειται για τον 28χρονο Κολομβιανό μέσο που έχει συμβόλαιο στην Κλαμπ Μπριζ ως το καλοκαίρι του 2024 και μέχρι τώρα είχε μια γεμάτη χρονιά με 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τρία γκολ και μία ασίστ.

Σύμφωνα πάντως με τους Βέλγους αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση εφόσον η ΑΕΚ ενδιαφερόταν, καθώς λένε πως η Μπριζ δεν θα τον άφηνε εύκολα, παρότι φέρεται να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα του νέου προπονητή.

Ο Μπαλάντα, ο οποίος είχε ξεκινήσει την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ και είναι οκτώ φορές διεθνής με την Εθνική Κολομβίας, ανήκει στην Κλαμπ Μπριζ από το 2019, όταν και είχε πάρει μεταγραφή στον βελγικό σύλλογο από τη Βασιλεία. Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί εκτός από χαφ και ως στόπερ.


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης