Αναβλήθηκε και ο ευρωπαϊκός αγώνας της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού

Αναβλήθηκε και ο ευρωπαϊκός αγώνας της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού

Ο πρώτος προημιτελικός του Challenge Cup γυναικών μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Τενερίφης, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (26/1) αναβλήθηκε λόγω αδυναμίας της ισπανικής ομάδας να φτάσει στην Αθήνα

PAOWOmmmeeennn
Η κακοκαιρία Ελπίδα χτύπησε και το βόλεϊ καθώς η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού δεν θα αγωνιστεί τελικά αύριο για την προημιτελική φάση του Challenge Cup.

Οι πράσινες ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθούν Τενερίφη στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους 8 του Challenge Cup, ωστόσο τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία δεν επέτρεψαν στην αποστολή της ισπανικής ομάδας να ταξιδέψει για την Αθήνα. Κι αυτό που περιμένει ο ΠΑΟ είναι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πράσινων:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων αναβλήθηκαν οι αυριανοί (26/01) αγώνες για τα τμήματα μπάσκετ γυναικών και βόλεϊ γυναικών.

Αναλυτικότερα, αναβλήθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για το γυναικείο μπάσκετ και το εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι του βόλεϊ γυναικών με την Τενερίφη, καθώς η ισπανική ομάδα δεν κατάφερε να έρθει στην Αθήνα και αναμένεται επίσημη ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία ορισμού του αγώνα.

Με τα δεδομένα που ισχύουν ως τώρα οι κάτοχοι διαρκείας που επικοινώνησαν με το γραφείο μελών θα έχουν κανονικά το δικαίωμα εισόδου όποια ημέρα και αν οριστεί ο ευρωπαϊκός αγώνας του βόλεϊ γυναικών στην Αθήνα.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης