Κύπελλο ποδοσφαίρου, Αναβολή στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Αναβολή στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας δεν θα λάβουν χώρα αθλητικές δράσεις την Τετάρτη (26/1) σε Αττική και συνολικά σε 4 Περιφέρειες το οποίο σημαίνει αναβολή στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

osfp_panaitonilos
Ούτε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/1). 

Με απόφαση της Κυβέρνησης και του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων την Τετάρτη (26/1) στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ

"Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022" (ΦΕΚ Β' 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας".

Θυμίζουμε ότι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου έχουν αναβληθεί τα παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό (25/1) και της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στις 26/1. 

Κλείσιμο
Κανονικά θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/1, 20:00) ο αγώνας της Λαμίας με τον Άρη στην Φθιώτιδα. Στο 1ο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0. 

Ειδήσεις σήμερα:

Συγγενής καρδιοπάθεια η αιτία θανάτου του βρέφους με Covid στο νοσοκομείο Κατερίνης

Ομαλή η πρόσβαση στα νοσοκομεία παρά τη κακοκαιρία, λέει ο Θάνος Πλεύρης

Απεγκλωβίστηκαν 400 άτομα από τα τρένα στην Οινόη, πολύωρη ταλαιπωρία για τους επιβάτες




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης