Serie A, Κάλιαρι - Φιορεντίνα 1-1: Νο Vlahovic no party - Δείτε τα γκολ

Serie A, Κάλιαρι - Φιορεντίνα 1-1: Νο Vlahovic no party - Δείτε τα γκολ

Χωρίς τον Ντούσαν Βλάχοβιτς διαθέσιμο, η Φιορεντίνα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Κάλιαρι - Ντεμπούτο στην Serie A για τον 19χρονο Έλληνα μέσο Χρήστο Κουρφαλίδη

Fiorentina
Το παιχνίδι ξεκίνησε με προοπτικές, καθώς με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών, η Φιορεντίνα κέρδισε πέναλτι. Ο Οντριοθόλα πάτησε περιοχή και ο Μπελαβόνα τον ανέτρεψε. Ο ρέφερι ήταν κοντά στη φάση και χωρίς δεύτερη σκέψη έδειξε την άσπρη βούλα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chd3oos7ha7t-sf)


Ο Μπιράγκι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά για κακή του τύχη ο Ραντούνοβιτς ήταν σε ετοιμότητα και του είπε «όχι» με τα πόδια. Στο 13ο λεπτό η αναμέτρηση σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να τιμηθεί ο Νταβίντε Αστόρι, ο οποίος αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες και που πέθανε στον ύπνο του στις 4 Μαρτίου 2018 σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο Ιταλιάνο δεν είχε στη διάθεσή του το βαρύ πυροβολικό των «βιόλα» Ντούσαν Βλάχοβιτς (λόγω κορονοϊού σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα) κι έτσι έριξε στη μάχη τον νεοαποκτηθέντα Κρίστοφ Πίατεκ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Στο 24ο λεπτό του αγώνα, η Κάλιαρι άγγιξε το 1-0. Επειτα από μία απίστευτη ατομική ενέργεια ο Ζοάο Πέδρο εξαπέλυσε ένα διαγώνιο σουτ, ωστόσο η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη φάση του αγώνα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Mε την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Κάλιαρι μπήκε φουριόζα και αποφασισμένη να πετύχει ένα γκολ. Στο 47’ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο MVP του αγώνα, Ζοάο Πέδρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά.

Ετσι έφτασε τα δέκα τέρματα στη φετινή σεζόν και παράλληλα έγινε ο τέταρτος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στην σύγχρονη ιστορία της Serie A που φτάνει διψήφιο αριθμό τερμάτων σε τρεις διαφορετικές σεζόν.

Στο 60’ ο Ντάλμπερτ έβγαλε την σέντρα για τον Ζοάο Πέδρο, ο οποίος με κεφαλιά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, στο κατέβασμα της μπάλας, ο Οντριοθόλα την βρήκε με το χέρι, με αποτέλεσμα ο ρέφερι να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Ισπανό μπακ και την άσπρη βούλα.

Κλείσιμο
Την εκτέλεση ανέλαβε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, ο οποίος όμως έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Κάλιαρι, καθώς ο πορτιέρε της Φιορεντίνα είπε ξανά «όχι».

Στο 74’ ο Βάλτερ Ματζάρι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον 19χρονο Έλληνα μέσο, Χρήστο Κουρφαλίδη, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του στη Serie A. Η ισοφάριση από τους «βιόλα» ήρθε στο 75’, όταν ο Σοτίλ, ο οποίος είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στο ματς, νίκησε τον Ραντούνοβιτς με διαγώνιο σουτ.

Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα το αγώνα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν βαθμούς. Ετσι, η Κάλιαρι έμεινε στην 18η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, ενώ η Φιορεντίνα έφτασε τους 36 βαθμούς στην 6η θέση και στο -5 από την πέμπτη Γιουβέντους.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:
Σάββατο 22/1
Τζένοα-Ουντινέζε 0-0

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chcc6kogytt5-sf)


Ίντερ-Βενέτσια 2-1 (40’ Μπαρέλα, 90' Τζέκο - 19’ Χένρι)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chcinapat4yh-sf)


Λάτσιο-Αταλάντα 0-0

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chcj0c48ke5d-sf)


Κυριακή 23/1
Κάλιαρι-Φιορεντίνα 1-1 (47’ Ζοάο Πέδρο – 65’ κοκ. Οντριοθολα, 75’ Σοτίλ)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chd3oos7ha7t-sf)


Νάπολι-Σαλερνιτάνα 16:00
Τορίνο-Σασουόλο 16:00
Σπέτσια-Σαμπντόρια 16:00
Έμπολι-Ρόμα 19:00
Μίλαν-Γιουβέντους 21:45

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης