Μπενζεμά: «Δεν ξέρει από ποδόσφαιρο όποιος επικρίνει τον Μέσι, έμαθα πολλά από τον Κριστιάνο»

Μπενζεμά: «Δεν ξέρει από ποδόσφαιρο όποιος επικρίνει τον Μέσι, έμαθα πολλά από τον Κριστιάνο»

Ο Καρίμ Μπενζεμά δήλωσε δυσαρεστημένος που δεν κέρδισε την Χρυσή Μπάλα ενώ αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο

benzema
Ο Καρίμ  Μπενζεμά δεν ήταν στην τελική τριάδα της φετινής Χρυσής Μπάλας, καθώς κατέλαβε την τέταρτη θέση πίσω από τους Ζορζίνιο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Λιονέλ Μέσι, με τον τελευταίο να κερδίζει το σπουδαίο βραβείο για έβδομη φορά στην καριέρα του.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Telefoot» εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα. 

«Το τέσσερα, το τρία ή το δύο είναι το ίδιο με το τριάντα. Το σημαντικό είναι να κερδίσεις το βραβείο. Μου είπαν ότι δεν είχα κερδίσει αρκετά τρόπαια, αλλά δεν μπορούσα να κάνω περισσότερα. Παραμένει στόχος και κάθε σεζόν θα προσπαθώ να κάνω καλύτερα από αυτό που έκανα την περασμένη σεζόν», ανέφερε για την απώλεια ο Γάλλος. 



Με την κατάκτηση του Super Cup Ισπανίας, ο Καρίμ Μπενζεμά έφτασε 28 τρόπαια καριέρας και συνέχισε να γράφει ιστορία. 

«Είναι πηγή υπερηφάνειας, αλλά θέλω να συνεχίσω. Όταν έφτασα, αυτά τα ρεκόρ με την Ρεάλ δεν τα πίστευα. Το να είσαι κοντά σε αυτούς τους θρύλους είναι εξαιρετικό. Όταν φτάνουμε στη Ρεάλ, δεν λέμε στον εαυτό μας ότι θα μείνουμε 10 ή 15 χρόνια, θέλουμε απλώς να κερδίσουμε τίτλους».



Κλείσιμο
Αναφερόμενος στον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίον έπαιξαν μαζί στη Ρεάλ είπε:  «Έμαθα πολλά με τον Κριστιάνο, ήμουν έτοιμος δούλεψα ακόμα περισσότερο, απλά χρειαζόταν να πετύχω μερικά ακόμα καθοριστικά γκολ».

Ακόμη μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι  και ξεκαθάρισε: «Πώς δεν θα τα καταφέρει στη Παρί; Είναι απλώς μια περίοδος προσαρμογής, γιατί δεν σκοράρει πολλά γκολ. Αλλά δείτε τι κάνει στο γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να κατακρίνεις έναν παίκτη έτσι. Αυτός που επικρίνει τον Μέσι στην πραγματικότητα δεν καταλαβαίνει τίποτα από το ποδόσφαιρο».

Ειδήσεις σήμερα:

Η «κατεύθυνση» που έδειξε το DNA στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη – «Ραγδαίες εξελίξεις» μέσα στην εβδομάδα

Γιατί επιβραδύνεται σε κάποιες περιοχές η αποκλιμάκωση της Omicron εξηγεί ο Σαρρηγιάννης

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Κρήτη




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης