Australian Open: Στους «8» ο Ναδάλ, αποκλείστηκε ο Ζβέρεφ

Australian Open: Στους «8» ο Ναδάλ, αποκλείστηκε ο Ζβέρεφ

Ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε για 14η φορά στα προημιτελικά του Australian Open και θα παίξει με τον Ντένις Σαποβάλοφ ο οποίος απέκλεισε τον Αλέξάντερ Ζβέρεφ

nadal
Για 14η φορά στην καριέρα του ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε στους "8" του Australian Open

Ο Ισπανός τενίστας που έχει στο παλμαρέ του έναν τίτλο (2009) στη Μελβούρνη χρειάστηκε 82' για να πάρει το 1ο σετ από τον Αντριάν Μαναρινό και τον απέκλεισε με 7-6 (14), 6-2,6-2. 



Ενώ όλοι περίμεναν πως θα δουν στον επόμενο γύρο μια μονομαχία του Ναδάλ με τον Ζβέρεφ τελικά ο Ισπανός θα παίξει με τον Ντένις Σαποβάλοφ. 

Ο Καναδός απέκλεισε με 6-3,7-6(5), 6-3 το Νο3 κόσμου τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος έχασε την ευκαιρία να κυνηγήσει την άνοδο στο Νο1 μετά από την απέλαση του Νόλε. 

Κλείσιμο


«Μετά το Wimbledon, ήταν ίσως ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μου.Έπαιζα άσχημα όλη την εβδομάδα. Δεν έπαιζα καλά, ίσως έκανα ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Τζον Μίλμαν. Επίσης, είναι τελείως διαφορετικό να παίζεις μέρα και νύχτα εδώ. Ούτε αυτό με βοήθησε, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Πρέπει να πάω καλύτερα. Ήρθα εδώ με στόχο να κερδίσω και ίσως να γίνω Νο.1. Αν, όμως, παίζω έτσι, δεν το αξίζω. Είναι τόσο απλό», είπε ο Ζβέρεφ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης