Χωρίς Βατσλίκ αλλά με Φαντιγκά και μικρούς ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Βατσλίκ αλλά με Φαντιγκά και μικρούς ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Super League 1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα (23/1, 19:30) – Εκτός οι Βατσλίκ και Μπουχαλάκης, μέσα οι Φαντιγκά, Κίτσος Μπαγκαλιάνης και Ξενιτίδης 

valtsik
Ο Τσέχος γκολκίπερ λόγω του τραυματισμού του (χτύπησε με τον Μανωλά στο κεφάλι στην προπόνηση) τέθηκε οριστικά εκτός για το ματς του Ολυμπιακού την Κυριακή με τον ΠΑΣ.

Εκτός των πλάνων του Μαρτίνς είναι επίσης ο Ανδρέας  Μπουχαλάκης ενώ στους εκλεκτούς μπήκαν οι Ξενιτίδης και Φαντινγκά καθώς και ο Κίτσος με τον Μπαγκαλιάνη.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Από 25 ποδοσφαιριστές απαρτίζεται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 19:30, Novasports prime).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Μασούρας, Λόπες, Λοβέρα, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης