Ολλανδία: Η αποθέωση παίκτη που μπήκε ως αλλαγή και παλεύει με τον καρκίνο

Ολλανδία: Η αποθέωση παίκτη που μπήκε ως αλλαγή και παλεύει με τον καρκίνο

Υπέροχη χειρονομία από τους παίκτες των Άγιαξ και Εξέλσιορ, που σχημάτισαν έναν διάδρομο τιμής όταν ο Ντέβιν Πλανκ που δίνει μάχη με καρκίνο, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο

Holland
Ο φωτεινός πίνακας επιδείκνυε την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Ο Άγιαξ ήταν μπροστά στο σκορ με το εμφατικό 9-0 στο παιχνίδι κόντρα στην Εξέλσιορ (ομάδα της τρίτης κατηγορίας του ποδόσφαιρου της χώρας) για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Η επιθετική δεινότητα όμως των παικτών του Αίαντα, δεν ήταν το πιο εντυπωσιακό στο εν λόγω παιχνίδι!

Στο 89ο λεπτό του ματς, ο 20χρονος Ντέβιν Πλανκ, στάθηκε έξω από την πλάγια γραμμή, περιμένοντας να περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

Για πρώτη φορά μετά από τον Οκτώβριο του 2020, αφού παλεύει κόντρα στην επάρατη νόσο. Οι παίκτες και των δύο ομάδων άφησαν τις θέσεις τους, στάθηκαν ο ένας δίπλας στον άλλο, δημιούργησαν αυτό που οι Ισπανοί ονομάζουν pasillio. Ήταν ο τρόπος τους να του δείξουν ότι είναι εκεί, μαζί του!



Κλείσιμο
Ο 20χρονος άσος της Εξέλσιορ διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στο πόδι πριν από περίπου ένα χρόνο και έκτοτε ακολουθεί πρόγραμμα χημειοθεραπειών. Η τελευταία χημειοθεραπεία ήταν πριν από 2 μήνες και η μεγαλύτερη νίκη της ζωής του είναι κοντά!

Οι ιθύνοντες της ομάδας, όταν η κλήρωση του Κυπέλλου τους έφερε αντιμέτωπους με τον Άγιαξ, είδαν στο παιχνίδι την τέλεια ευκαιρία να τον υποδεχτούν ξανά πίσω στο «όμορφο παιχνίδι»!



Οι γιατροί επισήμαναν ότι ο 20χρονος πρέπει να παίξει το πολύ δύο λεπτά ώστε να μην επηρεαστεί η αποθεραπεία του, κάτι που φυσικά τηρήθηκε κατά γράμμα.

Όταν περνούσε όμως στον αγωνιστικό χώρο, είδαμε (ξανά) τι πραγματικά είναι το ποδόσφαιρο, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να τον καλωσορίζουν με τιμή πίσω στο παιχνίδι που αγαπάει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης