Ο Τζόκοβιτς επισκέφτηκε μοναστήρι στο Μαυροβούνιο για να βρει τη γαλήνη

Ο Τζόκοβιτς επισκέφτηκε μοναστήρι στο Μαυροβούνιο για να βρει τη γαλήνη

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από την μεγάλη του περιπέτεια στην Αυστραλία επισκέφτηκε μοναστήρι στο Μαυροβούνιο για να ηρεμήσει και να συγεντρώσει τις δυνάμεις του

nole2
Ενώ το Australian Open στη Μελβούρνη οδεύει προς την δεύτερη εβδομάδα του ο "βασιλιάς" του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έχει κάνει στροφή στη θρησκεία για να ξεχάσει όσα έγιναν στην Αυστραλία και να πάρει φώτιση για τη συνέχεια. 

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου εθεάθη τα Φώτα (παλαιό ημερολόγιο) σε εκκλησία στο Βελιγράδι λίγες ημέρες αργότερα πήρε τα βουνά και έφτασε έως το Μαυροβούνιο.

 

Επισκέφτηκε το μοναστήρι του Όστρογκ που είναι χτισμένο σε μια κατακόρυφη πλαγιά και είναι αφιερωμένο στον Άγιο Βασίλειο. 

Ο Νόλε όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Σερβία έμεινε για αρκετές ώρες στο μοναστήρι για να βρει τη γαλήνη και να σκεφτεί τι θα κάνει στην επόμενη ημέρα. Το συγκεκριμένο μοναστήρι είναι ίσως εκείνο με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο Μαυροβούνιο και έχει χτιστεί τον 17ο αιώνα. 

Κλείσιμο



Ο Σέρβος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από την απέλαση του και όπως είπε και ο προπονητής του Μάριαν Βάιντα θα κάνει καιρό να το ξεπεράσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Γεωργαντάς: 15.000 πολίτες εμβολιάστηκαν μετά την επιβολή του προστίμου

Τον Απρίλιο η απόφαση για το ύψος της αύξησης του κατώτατου μισθού, λέει ο Χατζηδάκης

Σε πλήρη ετοιμότητα οι δήμοι της Αττικής ενόψει του επερχόμενου χιονιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης