H Αζαρένκα είναι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού στις τενίστριες της WTA

H Αζαρένκα είναι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού στις τενίστριες της WTA

Η Βικτόρια Αζαρένκα μίλησε για άλλη μια φορά για την χρησιμότητα του εμβολίου και ζήτησε από την WTA να εξετάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στις τενίστριες 

azarenka
Η Βικτόρια Αζαρένκα η οποία έχει κατακτήσει 2 φορές το Australian Open επέστρεψε στη Μελβούρνη για να διεκδικήσει τις πιθανότητες διάκρισης στο τουρνουά αλλά το μυαλό της είναι στον κορωνοϊό. 

Η σπουδαία τενίστρια από την Λευκορωσία που έχει νοσήσει είναι από τις πρώτες που "φώναξαν" το καλοκαίρι του 2021 για την χρησιμότητα του εμβολιασμού και τώρα δηλώνει ότι θα στηρίξει την  WTA εάν αποφασίσει να γίνει υποχρεωτικός στις τενίστριες μέλη της. 
 
«Πιστεύω στην επιστήμη, πιστεύω στον εμβολιασμό. Αυτό έκανα για τον εαυτό μου. Δεν θέλω να προωθήσω τις πεποιθήσεις μου σε όλους τους άλλους, από την άλλη όμως είμαστε παίκτριες και ταξιδεύουμε συνεχώς σε όλο τον κόσμο. Νομίζω το να επιβάλλει η WTA τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μπορεί να είναι μια πρόκληση, όμως και κάτι που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε», είπε αρχικά η Αζαρένκα. 

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην οικογενειακή της περιπέτεια με τον κορωνοϊό: «Προσωπικά το να εμβολιαστώ δεν ήταν απαραίτητα μόνο για μένα, αλλά κυρίως για να προστατέψω τους άλλους ανθρώπους. Όπως για παράδειγμα τους γονείς μου. Τον περασμένο Νοέμβριο νόσησα. Δυστυχώς νόσησαν και οι γονείς μου. Ήταν δύσκολο για τον μπαμπά μου. Ευτυχώς εμβολιάστηκε γιατί ειλικρινά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε συμβεί». 

Η Αζαρένκα θα παίξει στον 3ο γύρο του Australian Open με την Σβιτολίνα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης