Ομάδα του MLS προσφέρει 5 εκατομμύρια στον Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ

Ομάδα του MLS προσφέρει 5 εκατομμύρια στον Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ

Το  ντέρμπι με την ΑΕΚ ίσως να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κάρολ Σφιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Πολωνός επιθετικός είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή σε ομάδα του MLS., πρόταση 5 εκατ. ευρώ από ΗΠΑ

σφιντερσκι
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ομάδα από το MLS που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι προσφέροντας στον «Δικέφαλο» το ποσό των 5.000.000 ευρώ.

Η πώληση του διεθνή Πολωνού επιθετικού δεν είναι τελειωμένη, ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτείων, πάντως δεν αποκλείεται το αποψινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (0-0) να ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, καθώς οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του Κάρολ Σφιντέρσκι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ανέβασε αρκετά τις ετήσιες αποδοχές του, αλλά με την επιστροφή του Αντόνιο Τσόλακ και περιμένοντας σύντομα την επάνοδο του Νέλσον Ολιβέιρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται να είναι καλυμμένος για τη θέση του σέντερ φορ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης