Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ολοκλήρωσε την αγορά της Χαλ

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ολοκλήρωσε την αγορά της Χαλ

Εποχή Ατζούν Ιλιτζαλί κι επίσημα στη Χαλ, καθώς ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor» απέκτησε το κλαμπ από την οικογένεια Αλάμ αντί 24 εκατ. ευρώ και είναι και με τη... βούλα ο νέος ιδιοκτήτης των Τίγρεων

atzoun_atr
Είναι πλέον γεγονός. Η Χαλ πέρασε στα χέρια του Τούρκου μεγιστάνα, Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστού στο ελληνικό κοινό ως παραγωγού του «Survivor», καθώς η EFL ενέκρινε τη μεταβίβαση από την οικογένεια Αλάμ, σε ένα deal αξίας 24 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά από μερικούς μήνες γραφειοκρατικών διαδικασιών και διαπραγματεύσεων, ο 52χρονος «άρχοντας» των ΜΜΕ στην πατρίδα του και πρώην αφεντικό της ολλανδικής, Φορτούνα Σιτάρντ, έκανε και τυπικά πράξη το όνειρό του να αποκτήσει σύλλογο στο Νησί, με τις Τίγρεις να αποχαιρετούν τους Βρετανο-Αιγύπτιους ιδιοκτήτες, Ασέμ και Εχάμπ Σαλάμ έπειτα από έντεκα χρόνια στην κεφαλή του κλαμπ.

Το μόνο που απομένει για την ανακοίνωση της εξαγοράς από τον σύλλογο είναι να αποστείλει η αγγλική Λίγκα την τελική επιστολή επιβεβαίωσης του deal.

Πλέον, το πρώτο μέλημα για τον Ατζούν, ο οποίος οραματίζεται μια τουρκική «παροικία» στο ανατολικό Γιόρκσαϊρ με γηγενείς παίκτες που θα αγοράσει από το τουρκικό πρωτάθλημα, είναι το σύνολο του Γκραντ ΜακΚάν να παραμείνει στην Championship. Στα μισά της σεζόν, οι Τίγρεις βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης