Μπράιτον - Τσέλσι 1-1: «Πάγωσαν» τα όνειρα των μπλε για τίτλο - Δείτε τα γκολ

Μπράιτον - Τσέλσι 1-1: «Πάγωσαν» τα όνειρα των μπλε για τίτλο - Δείτε τα γκολ

Ο απογοητευτικός Γενάρης συνεχίστηκε και στο «Amex» για την Τσέλσι που έχασε ξανά βαθμούς απέναντι στη Μπράιτον και ξέμεινε στο -12 από την κορυφή, ακόμα και με ματς περισσότερο

chelsea
Είναι κοινό μυστικό πως στην Premier League το δίμηνο Δεκεμβρίου - Ιανουαρίου είναι εκείνο που μπορεί να αναδείξει... πρωταθλητές. Όποιος καταφέρει άλλωστε να βγει αλώβητος από το συμπιεσμένο πρόγραμμα, την κούραση και την πίεση του μαραθωνίου, τότε αυξάνει κατακόρυφα της πιθανότητες του για να παρευρεθεί στη στέψη του Μαΐου.

Από την άλλη όμως εκείνος που θα μπει σε λαβύρινθο, κινδυνεύει να μην βρει ποτέ το μίτο. Και οι μόλις τρεις νίκες που μετρά η Τσέλσι από την 1η του Δεκέμβρη μαρτυρούν την γενική κατάρρευση, η οποία συνεχίστηκε με τη νέα γκέλα απέναντι στη Μπράιτον (1-1) που άφησε τους Μπλε (με ματς περισσότερο) στην τρίτη θέση και στο -12 από την κορυφή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch951bt5qrk9-se)


Παρά το γεγονός πως η Μπράιτον απείλησε με το... καλησπέρα της αναμέτρησης χάρη σε ένα διαγώνιο σουτ του Μόντερ, η συνέχεια δεν ήταν ίδια. Ο ρυθμός έπεσε, οι δυο ομάδες παρουσίαζαν ένα αρκετά προσεκτικό έως και... φοβικό πλάνο, με το σουτ του Αθπιλικούετα στο 15΄ που εξουδετέρωσε ο Σάντσες να αποτελεί την πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων. Στο 28΄ωστόσο ήρθε η επιτέλους η σπίθα. Ο Ζίγιες βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, δεν το σκέφτηκε για πολύ ώρα και τελικά χάρη σε ένα δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία, νίκησε τον Σάντσες που από την πλευρά του φέρει ευθύνη. Το προβάδισμα έκανε πιο ανάλαφρα τα πόδια των Μπλε, οι οποίοι φάνηκαν να ξεφεύγουν προς στιγμήν από το άγχος του, αλλά όχι και από την οκνηρία.

Στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες παρουσίασαν περισσότερα δείγματα ενέργειας, όμως εκείνη που κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό ήταν η Μπράιτον. Όπως ακριβώς είχε συμβεί πριν από ένα μήνα, οι Γλάροι δεν έχασαν την ψυχολογία τους και πίστευαν πως μπορούν να πάρουν τον βαθμό. Έτσι κι έγινε όταν ο Γουέμπστερ βρέθηκε αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κέπα (60΄), ο οποίος ένα λεπτά νωρίτερα είχε βάλει εξαιρετικό «στοπ» στο σουτ του Μακ Άλιστερ. Το χαμένο τετ-α-τετ του Λουκάκου (72΄) ήταν ο επίλογος της αναμέτρησης, με την Τσέλσι να παραμένει για πρώτη φορά χωρίς νίκη σε τέσσερα σερί ματς υπό την ηγεσία του Τόμας Τούχελ, με την απογοητευτική συγκομιδή του Ιανουαρίου να ανέρχεται μόλις στους δυο βαθμούς...

Μπράιτον (Γκρέιαμ Πότερ): Σάντσες, Φελτμαν, Γουέμπστερ, Μπερν, Λάμπτεϊ (76΄Μαρτς), Κουκουρέγια, Γκρος (62΄Τροσάρ), Αλθάτε, Μόντερ, Μακ Άλιστερ, Γουέλμπεκ (62΄Μοπέι)

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Χάντσον - Οντόι, Αλόνσο, Καντέ, Ζορζίνιο (81΄Βέρνερ), Ζίγιες (81΄Κόβασιτς), Μάουντ, Λουκάκου (81΄Χάβερτζ)


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Stan επιμένει πως έβγαλε από τη φλεγόμενη Ferrari τη σύζυγο του Μονογυιού

Γκάγκα: Έχουν κλειστεί 10.473 ραντεβού εμβολιασμού παιδιών στο Παίδων Πεντέλης

Survivor: Το άδοξο τέλος της σχέσης Κατσαούνη-Μυριέλλας και η διπλή νίκη των Διάσημων - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης