Νόβακ Τζόκοβιτς: Επιστρέφει στο σπίτι του και στα αγαπημένα του αυτοκίνητα - Δείτε τι έχει

Νόβακ Τζόκοβιτς: Επιστρέφει στο σπίτι του και στα αγαπημένα του αυτοκίνητα - Δείτε τι έχει

Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στη Μελβούρνη αποφάσισε ομόφωνα να απορρίψει την έφεση του Novak Djokovic  κατά της απόφασης της αυστραλιανής κυβέρνησης για την απέλασή του

Στιγμιοτυπο_2022-01-16__9_51_15_πμ

Έτσι, ο Σέρβος τενίστας υποχρεώνεται να αποχωρήσει από την Αυστραλία, χάνοντας το δικαίωμα συμμετοχής στο Australian Open, και φυσικά να επιστρέψει στο πολυτελές σπίτι του και στο εκπληκτικό του γκαράζ,τοοποίοσαςπαρουσίαζουμε:

Λένε πως είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες που έπαιξαν ποτέ. Γνωρίζατε όμως ότι ο «Νόλε» δέχθηκε την πρόκληση  από την αγωνιστική ομάδα της Audi  για να δει αν το αγωνιστικό αυτοκίνητο Audi R8 LMS είναι πιο γρήγορο από το σερβίς του πρωταθλητή; Ο Djokovic σέρβιρε την μπάλα του τένις την ίδια ακριβώς στιγμή που το αγωνιστικό αυτοκίνητο ξεκινούσε. Το αποτέλεσμα ήταν, η μπάλα του τένις να περάσει \τη γραμμή τερματισμού ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πριν από το αγωνιστικό Audi με τον Σέρβο να είναι αήττητος για άλλη μια φορά.

Εκτός από τις… κόντρες με αυτοκίνητα ο 34χρονος έχει αγάπη για τα cool αυτοκίνητα. Κατά τη διάρκεια της 16χρονης καριέρας του στο πρωτάθλημα, έχει οδηγήσει πολλά και έχει σπόνσορες μεγάλες μάρκες αυτοκινήτων όπως η Peugeot, η Audi και η Mercedes.

Του αρέσει η ιδέα των φιλικών προς το περιβάλλον αυτοκινήτων και μάλιστα είναι κάτοχος δύο EV's (ηλεκτρικά οχήματα) ενώ συχνά εμφανίζεται να οδηγεί ένα Peugeot 508 PSE που είναι υβριδικό (ένας συνδυασμός ηλεκτρικού μοτέρ και κινητήρα εσωτερικής καύσης).

Τι έχει στο γκαράζ του;

Η πλήρης συλλογή αυτοκινήτων του Novak Djokovic περιλαμβάνει Bentley Continental GTC, Mercedes Benz S500, Aston Martin DB9, Audi R8, Tesla Model X, Peugeot 508 PSE  ενώ έχει εμφανιστεί και με ένα Peugeot e-208.



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης