Νέα κρούσματα στη Μακάμπι, στον... αέρα το ματς με ΠΑΟ

Νέα κρούσματα στη Μακάμπι, στον... αέρα το ματς με ΠΑΟ

Η Μακάμπι ενημέρωσε πως ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα προπόνηση μετά τα νέα κρούσματα στην ομάδα - Τα νέα τεστ θα κρίνουν αν θα γίνει το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague

5406439
Εξαιρετικά αμφίβολο είναι πλέον αν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι την Παρασκευή για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά τα νέα κρούσματα που προέκυψαν στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου (χωρίς να έχει γίνει γνωστό πόσα είναι και αν αφορούν σε παίκτες), ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για το μεσημέρι προπόνηση.

Αντ' αυτής όλα τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον κορωνοϊό, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν και το αν το αυριανό ματς θα γίνει ή όχι.

Όλα αυτά κι ενώ σε λίγες ώρες είχε προγραμματιστεί η πτήση της αποστολής για την Αθήνα, αφού μέχρι και με τα χθεσινοβραδινά δεδομένα ο αγώνας θα διεξαγόταν κανονικά.

Υπενθυμίζεται πως βάσει πρωτοκόλλου ένα παιχνίδι αναβάλλεται όταν μια ομάδα δεν έχει διαθέσιμους τουλάχιστον οκτώ παίκτες.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Έφτιαξε μπαρ στον πύργο του με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια και... χρυσά φωτιστικά!

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης