Super League 2, ΑΕΚ Β'–Λεβαδειακός 2-1: Τον έπιασε στην κορυφή - Δείτε τα γκολ

Super League 2, ΑΕΚ Β'–Λεβαδειακός 2-1: Τον έπιασε στην κορυφή - Δείτε τα γκολ

Με δύο γκολ του Γιούση, η ΑΕΚ Β' πήρε το ντέρμπι κορυφής με 2-1 επί του Λεβαδειακού και τον έπιασε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2, βάζοντας παράλληλα τέλος στο αήττητο σερί του

5479054
Με ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση του Γιούση (ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ) και τον Χατζηεμμανουήλ σε μεγάλη μέρα κάτω από τα δοκάρια, η ΑΕΚ Β' επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής του Λεβαδειακού με 2-1 και τον έπιασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου ομίλου της Super League 2. Οι κιτρινόμαυροι μάλιστα με αυτή τη νίκη έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί του Λεβαδειακού, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3snhtfb4uh-sf)


Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο για να πάρει κεφάλι στο σκορ, αλλά ο Χατζηεμμανουήλ και στις δύο περιπτώσεις βρέθηκε σε ετοιμότητα. Αρχικά στο 7' ο γκολκίπερ της ΑΕΚ Β' έδιωξε σωτήρια μια απομάκρυνση του Κορνέζου που πήγαινε προς την εστία, ενώ τρία λεπτά αργότερα σταμάτησε τον Δούμτσιο σε τετ α τετ. Οι κιτρινόμαυροι στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πρωταγωνιστή τον καλύτερο παίκτη τους τη φετινή σεζόν, Χρήστο Γιούση. Ο τελευταίος υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή από γέμισμα του Κορνέζου και με ένα ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στογιάνοβιτς για το 0-1. Ήταν το έκτο γκολ του Γιούση στο πρωτάθλημα, με τον 22χρονο εξτρέμ να μετράει και τρεις ασίστ δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Χατζηεμμανουήλ ήταν ήταν σε ετοιμότητα κι άλλες στιγμές στο πρώτο μέρος, κρατώντας το μηδέν στην εστία της ΑΕΚ Β'. Ωστόσο όλα αυτά μέχρι το 35'. Ο Βήχος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τζημόπουλος με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Οφρυδόπουλος προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Γιαννούτσος λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να συνεχίσει με τον Λάτσι να τον αντικαθιστά. Η ΑΕΚ Β' όμως άρπαξε... από τα μαλλιά και τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στο ματς παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα στο 43'. Ο Γερολέμου ανάγκασε με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε μια εκπληκτική επέμβαση τον Στογιάνοβιτς και ο Γιούσης, διαβάζοντας τη φάση, πήρε το ριμπάουντ και με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-2 σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το έβδομο συνολικά στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ Β' εκτός από τον Γιούση είχε σε μεγάλη μέρα και τον Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος συνέχισε τις επεμβάσεις και με την έναρξη του δευτέρου μέρους όταν στο 46' σταμάτησε εκ νέου τον Δούμτσιο. Ο Λεβαδειακός είχε μπει δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52' άγγιξε την ισοφάριση με τον Γερολέμου να απομακρύνει σωτήρια πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Νίκα. Το ματς εξακολουθούσε να έχει καλό ρυθμό με τους κιτρινόμαυρους να κρατάνε το προβάδισμα, αλλά να βλέπουν και τον Τζούντα Γκαρσία στο 71' να αποχωρεί και αυτός με πρόβλημα τραυματισμού, με τον Ραντόνια να τον αντικαθιστά. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στο τελευταίο δεκάλεπτο γύρισε τον σχηματισμό σε τριάδα στην άμυνα για να κρατήσει αυτό το 2-1 και τα κατάφερε, παρά την πίεση του Λεβαδειακού, με την ΑΕΚ Β' να παίρνει τη νίκη και να πιάνει τους Βοιωτούς στην κορυφή.

Οι συνθέσεις:
Κλείσιμο
ΑΕΚ Β' (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Γιαννούτσος (38' Λάτσι), Μπούσης, Σταμούλης (82' Χριστόπουλος), Μπάμπης, Μουστακόπουλος (82' Αρβανίτης), Γερολέμου, Γιούσης, Ιατρούδης, Τζούντα Γκαρσία (71' Ραντόνια)

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Νίλι, Λιάγκας, Τζημόπουλος, Βήχος (66' Παναγιώτου), Μεχία, Κονέ (46' Νίκας), Χάμοντ, Πολέτο (81' Συμελίδης), Μουτίνιο (90' Μπαχανάκ), Δούμτσιος

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης